Glsahefe Kızlar 32+2’deyim hafta başında jel gibi sarı akıntı geldi günde 2 kere ve gecesi hafif ağrım oldu sabahı hastaneye gittim nstye bağladılar ve doğum sancısı gibi sancımın olduğunu söylediler herhangi bir açıklık yoktu yatışım yapıldı hastaneye serum nidicard bide ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 gün boyunca sürekli sancı kontrolü yapıldı sancılarım 20-30-40 arası çıktı hep Şuan evde istirahatteyim pazartesi tekrar kontrolüm var ama aşırı korkuyorum en ufak bi ağrıda aklıma binbir çeşit şey geliyor fakat ben nstye sancılarım varken hiç bi şekilde sancı hissetmiyodum şuan 12 saatte bir nidicard kullanıyorum benim gibi olan var mı araştırmaktan kafayı yemek üzereyim yada olupta doğumu engellenen oldu mu
tlhmrv Glsahefe Haftada sancım vardi nst de çıktı serum vs verdiler durdu sonra 1 ay hastanede yattım tansiyon yüzünden o sıra yani o 1 ay hep sancım çıktı açılma vs yoktu ama o yoksa korkma sanciyi bı sekilde durduruyolar 36+5 de doğdu bnmki.. insAllah erken doğmaz ama için rahat olsun doktorum hep 31. Haftadn sonra erken doğum daha risksiz yani yaşama ihtimali yüksek demişti güzel haaftalara girmissin biraz daha dayanır vaktinde gelir tabi insAllah
Glsahefe tlhmrv inşallah canım Allah sağsalim zamanında doğmasını nasip etsin herkese bide panik atak hastasıyım herşey kafamda çok dönüyor depremide bizzat yaşadım inşallah dayanır
Meduygu Benim de sıvı fazlaydı onu yeme bunu yeme bir türlü önüne geçemedim 31. Haftada, sanırım banada adalat diye Bi ilaç başlattı dinlenme ile geçirdim hep bide progestan fitil kullanıyordum. 38+4 te doğumum oldu
Glsahefe Meduygu bende Protestan kullanıyodum hamileliğimin başından beri ama hastaneye yattığımda doktor fitil atmayı bırakcaksın dedi folik asit kan hapı ve ek olarak nidicard kullanıyorum
tlhmrv Glsahefe dayanır dayanır sen rahat ol ki bebeğinde olsun inan ne düşünürsen o oluyo inan hiç çağırma kötüyü şöyle düşün . Doğum vakti belli Rabbim belirledi ve değişimicek sağlıkla gelsin yeter ki 🙂
Meduygu Glsahefe ben tam 37 de bıraktım progestanı ve adalatı bir hafta sonra da doğum oldu zaten 9 Eylül olacakken 5 Eylül de geldi
Meduygu Glsahefe inşallah ama hiç yorma kendini sadece yemeğini yap ye dinlen geçecek bugünlerde inan. Hiç bitmicek diyordum ama geçti gitti..
Hanife_15 24 haftalik ken basladi dogumum Malesef idrar yolu enfeksiyon ile su gelmesi oldu hastaneye yattim ilaclar serumlar takildi suan 34 haftalik hala devam erken dogum riski var bol bol istirahat et ben hep yattim progestan kullaniyorum hala pazartesi günü nisan geldi doktor agrılar artmadigi surece sikinti olmaz dedi agri var ama sık degil uzan dinlen ilaclar gervekten engelliyor gelmesini
Glsahefe Meduygu bende kendi kendime hep öyle diyorum acaba sağsalim vaktiyle alır mıyım kucağıma diye hep yatıyorum kalkınca zaten karnım sertleşiyo gibi geliyor
Meduygu Glsahefe benim de karnımı çok okşarsam oluyordu öyle sevdirmez kendini derdim ama zaman akıp gidicek sen düşünme ilaçlarını aksatma rabbim yardımcın olsun inşallah..