Betul7 17+4 günlük hamileyim . Dün doktor kontrolünde çok şükür her şey yolunda çıktı . Fakat bugün belime ara ara ağrı saplanıyor. Bi kaç dakika sonra geçiyor. Çok korkuyorum bu durumu yaşayan vat mı normal mi
Selbus Betul7 magnezyum takviyesi kullanıyorum. İçmeyi unuttuğum gün belimin ağrısı çok çok fena oluyor. Size uygun magnezyum çeşidini isteyebilirsiniz.
Goncaa41 Bende yaşıyorum,normalmi değilmi bilmiyorum ama 8martta doktor kontrolüm var sorucam nasipse ama bilem varsa yazabilirmi
turkuaz_ Ya normal tabi bem karnınız büyüyor hem orda yer açılmaya çalışılıyor hormonlar desen tavan zaten yanı hiç endeişe etmeyin belkide yordunuz kendinizi daha fazla dinlenmeniz gerekıyor
Selbus Betul7 magnezyum kullanmayı unutunca bütün belim ağrıyordu. Görüştünüz mü doktorunuzla ? Ben evde olduğumdan dinlendim çok, sizin bahsettiğiniz gibi miydi hatırlamıyorum şu an
Betul7 Selbus görüştüm normal olduğunu söylüyor doktorum herhangi bir takviye yapmadı i. Çok şükür sonrasında geçti. Eğer bunu yaşayan arkadaşlarım varsa endişelenmeyin. Hayırlı doğumlar