Busratek07 Kızlar dünde bir post açmıştım lütfen daha etkili birşey soylermisiniz inanın emzirerken ağlıyorum o derece cok acıyor lütfen lütfen yardım 🙏 ve emzirmek zorundayım sarılık oldu oğlum lütfen etkili bildiğiniz kullandığınız vs
Esmaakdag Busratek07 dun yazmıstım bı posta ama ben sutyen takmayın hava alsın goguslerınız ben basta taktım cok yara oldu cıkardım her emzirme sonrası da lanolın dıye bı gogus ucu kremı kullandım cok sukur aglamıyorum artık emzırrken
Asii Busratek07 göğüs kalkanı denedinmi canım bide bide kuru soğanı ocakta kösleyip gösüne idir Allahın izniyle daha çabuk iyileştirir geçmiş olsun inşaAllah
ozgeya Busratek07 benim de öyleydi canım,bir sürü şey denedim,ne kremler ne yağlar hiçbiri fayda etmedi. En son tanıdığımız bir doktor Zadevital markasının hindistan cevizi yağını önerdi.bütün yaralarımı iyileştirdi.her gün dua ettim valla.
KlncA Busratek07 gümüş kapaklardan alıp deneseniz? Lansinoh göğüs ucu kremini çok övüyorlar ama onu biliyorsunuzdur sanırım. Bir de Hindistan cevizi yağı iyi geliyor duymuştum
dozdemir Duyduklarıma göre lansinoh krem, ya da zeytin yağı ve badem yağını karıştırıp uçlara sürmek bebek emmeden silin sonra tekrar surun arkadaşım öyle yapıyor. Bana da ebem dedi bir ay kala zeytin ve badem yağı sur diye başladım ben de. Ama bu acıyı çekenleri çok duydum. Allah yardımcınız olsun.
Asii Bide daha gebeyken önlemini almak gerek ben günde iki defa E vitamini sürüyorum şimdiden aklınızda bulunsun hanımlar faydasını göreceksiniz inşaAllah
Hmyr_ygt Busratek07 ayva çekirdeğini 1 gece yarim çay bardağı su da beklet o jelsi bir kıvam alacak her gün sür dene çok fayda görüyorlarmış
Beyza0907 Soğanı 2ye bölüp sürün. Birde ayva çekirdeklerini ıslatın jel haline gelince sürün. Bebeğinizin sadece meme ucunu değil, memenin kahverengi kısmını ağzına vermeye çalışın.
Betuluus Busratek07 canım Silverette gümüş kapağı al ben kullandım çok memnun kaldım iki güne filan gelir
Durum Busratek07 canim ayni sıkıntı bendede var gogus uclarimin acisindan duramiyorum doktorum bana lanocure diye bir gogus ucu kremi yazmis surunce rahatliyorum dene sende istersen gecmis olsun