Pekii Elitopatra25 yok canım gayet normal ama çok mide bulantin oluyorsa yaklaşık 3 buçuk aya kadar devam edebiliyor doktoruna söyleyip bunun için ilaç alabilirsin 😊
Elitopatra25 cevriye35_ aynen canım diyorum aynıyız ama sen Allah’a şükür görmüşsün bebeğini ben göremedim henüz sadece keseyi gördü bebeği göremedi
cevriye35_ Elitopatra25 InşAllah görürsün canım içini ferah tut rabbim hayırlısını versin 🥰🙏 Evlatlarimizi sag salim kucagimiza alalim insAllah ❤️
Elitopatra25 Pekii valla bu gece hiç uyuyamadım canım bulatidan galiba bu sürec böyle bi sure devam edecek 🥲aynen doktrouma da söyleyecegim 14konrolum var
Pekii Elitopatra25 aynen öyle canım doktora söylemeyi unutma bir de çubuk kraker fln yiyebilirsin biraz azaltır belki 🌸
BurcuLice Elitopatra25 benimde ilk 3 ay o şekilde oldu mutfakta yemek yapamıyordum kokudan burnumu tutup yemek yapıyordum ama her kokuya içim bi tuhaf olurdu parfüm deodorant yemek kokusu midemi bulandırırdı
Elitopatra25 BurcuLice anladım benimde aynı şekilde 1hafta önce başladı bugün 7.haftama girdim gece hiç uyuyamadım mide bulantısı dan bu haftalarda bu kadar bulantı olabilir mi bilemiyorum
Mrveem Elitopatra25 başladı canım ilaç alıyorum ama akşama kadar bulacak gibi oluyorum 3 gündürde saat 10 gibi çok kötü şekilde kusuyorum beni marf ediyor😞
Qazwsx Elitopatra25 bendede ayni belirtiler oluyordu.Doktor bana dr.prilam yazdi.Sabah aksam iciyorum bulantilarimi cok hafifletdi.Bence doktorunuza danisarak sizde kullana bilirsiniz.