Elitopatra25 Kızlar bende çok fena koku hasasiyeti oluyor her kokudan iğreniyorum ozellikle sabahları aşırı bulantı oluyor aç karnına biraz birşeyler yiyince geçiyor sizde de oldumu 6.7 haftlarda yada başlaması için erkenmi sizce bu haftalarda
AsyaCngz55 Elitopatra25 koku konusunda ben de aynıyım. Her kokuyu alıyorum. Sabah ilk suyumu içince midem bulanıyor o kadar
xbebegimx Elitopatra25 5.6 haftalarda basliyor demisti doktorum benim de 6 haftalikken baslamisti esimden evimden tiksinmistim resmen:)
Mrveem Bende başladı canım parfüm ve saç sipregi dayanamıyorum kokusuna marf ediyor beni 9 haftada başladı şuan
Elitopatra25 Mrveem evet canım bende aynıyım her kokuyu alıyorum ve her koku midemi bulandiyor bulantı başladımı peki
Elitopatra25 AsyaCngz55 evet canım bende aynıyım en çokta sabhlari bulantı oluyor sizin bulantilar başladımı kaçıncı haftadasiniz
Mrveem Elitopatra25 başladı canım ilaç alıyorum ama akşama kadar bulacak gibi oluyorum 3 gündürde saat 10 gibi çok kötü şekilde kusuyorum beni marf ediyor😞
Elifeski22 Elitopatra25 bulantı da herkeste olmuyor o da normal bir durum bende bulantı kusma yok mesela 🥰
AsyaCngz55 Elitopatra25 uygulamaya göre 6. Haftama girdim ama doktor daha net bir şey demedi bize. Sabahları çok susuyorum içtiğim anda bulantım oluyor bir daha da bulantım olmuyor benim
Elitopatra25 AsyaCngz55 bende uygulamaya göre yarın 7.haftama giricem ama adet haftasını saymazsak bende yarın yeni 6.haftama girmiş olacağım
zeynepnur38 Elitopatra25 Elitopatra25 çok normal bir durum değil mi hamilesiniz 😂 bende 3.5 haftalıkken başlamıştı
Elitopatra25 zeynepnur38 öyle canım tabiki normal de ben erken mi başladım diye merak ettim 6.haftamin içindeyim 😄
Elitopatra25 AsyaCngz55 evet gittim 6+1ken keseyi gördü ama bebeği göremedi 2hafta sonrasına çağırdı 14martta gidicem işte
Hamzayadadolunay Elitopatra25 ben şuan 24+1 im ama benimde sabahları aşırı bulantı ve koku hassaiyetim oluyor
Elitopatra25 Hamzayadadolunay aynen canım hep devam edecek böyle sanırım ama olsun sağlıklı olsunlar da miniklerimiz☺️