lmariel Merhaba, 3 gündür midemde ve boğazımda yanma var, 2 gün önce de göbeğimin alt kısmına kramplar girdi bıçak saplanması gibi. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim 🤗
AhmetVeMustafa lmariel merhaba 🙂 ben yaşadım boğazım yanıyordu ilk sonra mideme geçti ama ben hamile olduğumu biliyordum bunları yaşarken umarım sende hamilesindir 🙂
lmariel Adetim son bir kaç aydır düzensiz olduğu için tam olarak gecikmem var diyemiyorum maalesef. 2-3 gün önce veya sonra olabiliyor bugün +2 gün oldu gecikme denebilirse 🤷🏻♀️
lmariel AhmetVeMustafa 5 aydır deniyoruz hiç belirti gibi şeyler yaşamamıştım Bu sefer biraz umutlandım ister istemez 🙈 mideniz yanmaya başladığında kaç haftalıktı?
AsyaCngz55 lmariel annemin çok bulantıları olurdu hep yanına çubuk kraker koyardı tuzlu. Çantasında baş ucunda falan hep bulunurdu tavsiye ederim
1ciftyesilgoz Belki saçma gelebilir ama yumurtlamadan 5 gün sonra falan üç dört gün süren inanılmaz mide yanmam oldu resmen boğazım acıyordu o yanmaya. 😅 sonra geçti yerini hafif bulantıya bıraktı.
lmariel 1ciftyesilgoz Kayrakusum_0 Ay inanamıyorum 🤭 öyle şey mi olur, mide yanması ilerleyen haftalarda olur şeklinde yorumlar göreceğimi zannediyordum bi test yapayım bari bu cesaretle 😅
Kayrakusum_0 lmariel bencede yap canım belli olmaz benim normalde hiç midem yanmazdı sadece yolculuklarda o da 11 12 saat normal yani evde durup dururken midem yanınca işkillendim öyle test yapmıştık 😊
Zeyneppp96 lmariel hamileliğimi erken gebelik testiyle adetten 5 gün önce öğrendim onun 2 öncesinde yaşadığım mide yanmasını unutmam acıdan kulaklarım çınlıyordu uykumdan uyanıyordum
1ciftyesilgoz lmariel yumurtlamandan kaç gün geçti canım? 10/11 gün sonra erken gebelik testinde çıktı benim
lmariel 1ciftyesilgoz yumurtlma gününü tam bilmiyorum 15-16 gün geçmiş olabilir ama en geç ilişkiye 14 gün oldu