Hamaratpanda Dün doğum yaptım. Hiçbir sıkıntı yok hamdolsun. Tek sorunum geçmeyen öksürük krizleri ve boğazda oluşan gıcık. çaresini bilen varsa yazsın lütfen. Dikişlerimin karnımın ağrısından duramıyorum.
Ginger_ Hamaratpanda 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı bal çay kaşımın ucuyla toz zencefil yarım limon sık ılık olarak iç canım bu süreçte ılık şeyler iç hep sovak daha çok tahriş eder gece yatarken sabah kalınca mutlaka bal ye 3 güne geçer inşallah kronik faranjitim böyle geçirdim çok geçmiş olsun
Armess_loya Hamaratpanda kızz öncelikle geçmiş olsun doğum yaptın demek hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün. Canım öksürük için erimiş tereyağında 1 yemek kaşığı pekmezi karıştır yut iyi gelir🌸
Humeyraeslem1 Hamaratpanda öksürük için kurudum kaynatıp için çok iyi geliyor İnternetten tarife bakabilirsiniz geçmiş olsun🤲
Hamaratpanda birminnosannesi_ içiyorum. Ama fayda yok. Yani Kısa süreli çözüm bu. Ben kesin çözüm istiyorum. Dayanamıyorum
Hamaratpanda Ginger_ deneyeceğim inşallah geçer. Sanki içimde tüm organlar hopluyor. 😕 sana da şifa versin Allah. 🌸
35-altinkalp Kuru dut kaynatıp için benimde kaç gündür öksürükten günlerim gecelerim zehir olmuştu böyle atlattım biraz. Hem kuru dut sütte yapıyormuş şifa olur inşallah 🤲🏻🌷