aren3521 Şuan 15 haftalığım. Hamileliğimin 6. Haftasından beri zofer kullanıyorum bırakmayı denediğim gün aşırı bulantım oluyor içtiğim günler çok iyiyim bırakmak istiyorum ama yapamadım. Ne yapacağımı şaşırdım 😞😞
semrasldrms aren3521 canım bulantıdan ben aylarca hastanede yattım sabah 1 zofer gece 2 prilam malesef 6 cı ayıma kadar bu böyle devam etti hiç canını sıkma bu konuda inan yapıcak hiç bişey yok 34 cü haftamdayım şuan ara ara var şuan ama psikolejini yüksek tutmaya çalış yıpratma kendini emin ol gecicek
tubacadircier aren3521 ben 19 haftalığım başından beri prilam kullanıyorum zoferi doktorum çok nadir kötü olduğunda içebilirsin dedi ama çok fazla yan etkisi olduğu için sağlık ocağındaki doktor ben bunun altına imzamı atmam dedi ve ilacı yazmadı bile ben onun tehlikeli olduğunu düşünüyorum
glnrmom Ben başından beri prilam kullanıyorum kullanmasam benim de midem aşırı bulanıyor kullandığım halde bulanıyor bazen 16+6 yım
aren3521 glnrmom prilam ben de işe yaramadı sadece zofer yarıyor prilam zofere göre daha hafif bir ilaç 🥹
aren3521 arirangg evet uyumadan önce 2 prilam içiyorum ama tek başına hiç çare olmadı anca sabah 1 tane zofer içersem çok faydasını görüyorum zofer içmemeyi deneyince baya bulantım oluyor 😞
arirangg aren3521 Ben de aynı durumdaydım. Her gece 2 prilam, sabah da 1 zofer. Sadece bu şekilde rahatladım. Ama 17-18. Haftalara gelince Zofer’i bırakmayı denedim. Baktım oldu. Şiödi sadece Prilam içiyorum. Birkaç hafta daha bekleyip dene sen de
aren3521 aylince23 bugün öyle denedim yarım içtim fayda etmedi hiç zaten içtiğim 4 mg dı onu da 2 ye böldüm öyle de kesmedi bulantımı 😞
arirangg aren3521 Şimdi prilamı da denemeye başladım. 1 tane içiyorum ama zorlanıyorum. Tam olarak midem bulanmıyor ama rahatsız edici bir şey oluyor. 1 ay daha 2 tane içmeye devam ederim. Sonra yine denerim. Ben hep öyle yapıyorum
aylince23 aren3521 16-20 haftada bulantıların daha da pik yapıp sonra birden bitecek allahın izniyle. biraz daha sabret
aren3521 arirangg prilamın bir zararı yok doktorum doğuma kadar da kullanabilirsin demişti ama zofer korkutuyor beni ☹️
arirangg aren3521 Aslında Zofer’in zararı da varsa ilk 12 hafta var. Şu an o da daha iyi. Ama yine de bırakmakta fayda var ama kendini zorlama. Benim dediğim gibi deneyerek bırak. Zorlanırsan devam et
aren3521 tubacadircier ben de tedirginlikle kullandım ama gittiğim doktor proftu gönül rahatlığıyla içebilirsin dedi ama yinede korktum 🥺