Zeynoahm Trendyoldan Hamur sitesinden silinebilir alt açma örtüsü aldım bu yeterli mi sizce, yoksa at kullan paket örtüler de gerekli mi ekstra olarak
2022bebeki Zeynoahm Bence cok hijyenik değil, çiş kaka bulasabiliyor, çiş yapabiliyor değişim anı 🙈 her zaman yikayamayabilirsiniz pratik olmak sart oluyor
minikkurabiyelerinannesi Zeynoahm kullan at en iyisi bende yıkanabilir aldım onu bir yere giderken kullanıyorum ama genelde hep evde kullan at 🫣
Gizzgzz Zeynoahm ben de 3 çeşit var özellikle almadım ama bir çantanın kendisine ait olan bir kullan at ki kullan at bence kullanacağım tek örtü çünkü daha pratik bir de bu yastıkla gibi olan içi elyaf çok kullanışlı gelmiyorlar sonuçta bebek çişini kakasını bulaştıran direkt makineye atsak yine kuruyana kadar napacaz
Asyabuse Bebeğiniz erkekse sadece kullan at kullanın silmeye yetişemezsiniz, 2-3 alt almada bir mutlaka çişini yapıyor komik sahneler yaşıyoruz bazen kendi yüzüne bazen benim üstüme 😬 😂😂 ama kız bebeklerde silinebilir kullanan arkadaşım memnundu
seymanozdemir Zeynoahm bana o alt değiştirme örtüler hijyen gelmiyor. Sürekli o örtüyü yıkamanız gerekir. Kullan at kullanmak daha iyi. Yıpranana kadar ya da kirlenene kadar kullanabiliyorsunuz