momlife_7 EmyDaisy valla canım yiyeceğim sebzeye kadar bilmem neye kadar betten bakıyorum eğer yükseltirse bi sebze yemeği yemiyorum başka bişey yiyorum bu ara da balık yükseltmiyor ama fırında yağda denemedim hiç
EmyDaisy momlife_7 ben kaçamak yaptığımı düşünemiyorum😅 meyve bile yemiyorum artık çok üzülüyorum çünkü yüksek çıkınca yediğim tek şey tatlı niyetine günde 1 hurma ve gün kurusu
momlife_7 EmyDaisy allaha şükür benim meyve yükseltmiyor 🤲🏻 ben yiyorum hepsinden yarım şekilde canım
momlife_7 EmyDaisy gün kurusu şekeri yuksetiyor diye okumuştum ama siz kaç adet tüketiyorsunuz yükseltmedi mi
Aryast EmyDaisy çağla,çilek,kivi,elma bunlar benim yediğim şeyler. Yükseltmiyor benimkini. Ama portakal, muz henüz cesaret edip hiç yemedim
momlife_7 EmyDaisy elma, greyfurt bazen arada sırada her gün değil muz 🥰 oda bebise kilo aldırıyor diye yiyorum he bide nar 🤗
cennetinsusu Aryast Posalı meyvelerin yükseltmediğini okumuştum. Portakal da posalı. Ben meyve yedikten sonra hiç ölçmedim şekerimi. 🙈 üzerine süt içiyorum birde ceviz yiyorum inşallah yükselmiyordur. Birde kızlar test çubuklarını doktor yazıyor mu? Ben bugün gittiğimde sormayı unuttum.
cennetinsusu Aryast Anladım 2 hafta sonra gideceğim sorarım. Ama endokrin yada dahiliye bölümüne hiç gitmedim. Yönlendirmediler yani.
ElifTzl Ananas deneyen oldu mu kizlar🫣Son haftalardayim yemek istiyorum normal dogum istedigim icin ama cesaret edemedim henuz hurma yiyorum 2,3 tane
Maya2022 cennetinsusu bende hiç gitmedim bir kere dahiliyeye bir kerede diyetisyene gittim sonrasında kadın doğum doktorum takip etti 1 ay oldu takibide biraktirdi hayirlisi artik birde yazsada normal ücret çıkıyor yqni gerek yok direk gidip eczaneden qliyorum ben öteki türlü bide muayene parasi veriyorum
cennetinsusu Maya2022 Aynen bende ilk çıktığında diyabet hemşiresine gittim sonra da diyetisyene o kadar. O zaman gerek yok. Tekrardan boşuna yazdırmaya ☺️
Maya2022 cennetinsusu aynen oylr muayeneler aldi başını gidiyor 520 tl muayeneye verene kadar aynisini kendi doktorumda soyluyo o yüzden gerek duymuyorum
cennetinsusu @elaunverr Burada arkadaşlarla tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Buradan istediğinizi sorabilirsiniz. Açlık mı? Tokluk mu ? 140 çıktı orasını anlamadım.
cennetinsusu elaunverr Yüksek çıkmış. Şeker cihazı alacaksın. Aç ve tok ölçüm yapacaksın. Doktorun seni yönlendirir zaten. Diyetisyen diyet listesi vericek. Korkma öncesinde şekerin yoksa gebelik şekeri çoğu hamilelerde doğumdan sonra geçiyor. Allahın izniyle sadece diyete uymak lazım. Zor gelsede zamanla alışıyorsun. Geçmiş olsun canım. Bu postu takibe al. Yazı yazıldıkça bildirim geliyor.