Aryast 854Gul- zaman zaman hepimizin tutamadığı oluyor maalesef çok zor bir süreç 🥲 Allah yardımcımız olsun
854Gul- Maya2022 son bir son bir deyip paketin sonunu getiriyorum sonrası pişmanlık vicdan azabı canım 🥺
Aryast Elftksv ben bundan endişe ediyordum diyete başlayalı ama hâlâ bebek önden gidiyor. Bu da kötü bir durum. Bebeğiniz haftasına göre normalse çok sorun etmeyin. Doktorunuz ne dedi?
Aryast AhuMtl yani belki de benimkini de artırır ben avuçlar dolusu yemiyorum, hepsinin karışımından toplam bir iki avuç 🫣 fındık biraz yağlı bir şey ya, fazlası çıkarabilir düşününce. Çiğ tüketiyorum hepsini bu arada
AhuMtl Aryast aynen bnde oyle zaten şekersiz ürünler ama karbonhidrat ve yağ içerdikleri için artırıyor galiba
cennetinsusu Akşam 9 gibi menülerinizde ne var? Ben çok acıkıyorum akşam belki alternatif olur bana da
AhuMtl cennetinsusu alın benden de o kadar dün hediye çikolatalar geldi kokladım kokladım bıraktım ara öğüne kadar catladim yemek için 😂 öğlen ara öğünde bir tane yedim ama dayanamadım
AhuMtl Maya2022 bir kere öyle denedim de belki de o gün yükseleceği vardı 😂 leblebiyle karışık yiyorum bir avuç leblebide 5-6 adet fındık oluyor şimdi
cennetinsusu AhuMtl Ahaha kokladım diyince aklıma kızım geldi. Abur cubur yiyor. Anne yeme ama kokla mmmm çok güzel diyor. Kızım bana koklatma diyorum bende canım çekiyor 😂
minnakkurabiyelerim Elftksv omletlerinizi renklendirin. Haşlanmış yumurta yerine zeytini çıkarıp omlet yapabilirsiniz sebzeli omlet güzel oluyor.
AhuMtl cennetinsusu yaa düşünceli evlat 😍 yiyemedigini bildiği halde koklatmasi aslında ne kadar da paylaşımcı olduğunu gösteriyor 😍 rabbim bagislasin size .
Elftksv cennetinsusu yüzde 70 bitter yüyebilirsiniz ya ben yiyorum içinde kakao oranı yüksek olduğu için o kadar da işkence etmeyin iki dilimle deneyin yükseltmezse bitter vücuda çok faydalı