Leylascesme Aryast yok bende önce gerçekten heves ettim çok faydalı dediklerinde ama sonra araştırdıkça aslında iyi olmadığını öğrendim ki hamilelikte tiroitte çıkıyor ona da dikkat etmek lazım yine ben uyarmış olayım😍 yanlış anlarsınız belki diye söylemek istemedim ama içimde rahat etmezdi o diyetisyene bakmanızı tavsiye ederim 🌿
Aryast Leylascesme evet siz söyledikten sonra Instagram keşfette benim de karşıma çıktı :) teşekkürler söylediğiniz için 🌸
zahidinannesi Gizerkav ben gebe kalmadan 10 yapiyordum yavaşca dozu 28 kadar cikmisti. Sonra fazLa geldi. Son zamanlarda 18 ünite vuruyorum. Açlik sekerim 90-100 arasi gidiyor
AhuMtl Selam kızlar bugün yediklerim bunlar Son günlerde yüksek çıkıyor diye doktoruma da bilgi verdim hiçbir sorun yok aynen devam et dedi . Dozlarda aynı devam dedi. Ama tam buğday ekmegini keseceğim o lnu yemeye başlayınca tokluklarim arttı.
Aryast AhuMtl sınırı geçmemiş ama tokluklarınız, olsun. 🌸 Listeler bize de örnek oluyor paylaştığın için teşekkür ederim 🤗 Ben de bugün akşam yemeğinde bir kase ezogelin çorbası, birkaç kaşık kavurma, altı yedi kaşık bulgur pilavı ve salata yedim. Saat tokluk: 137
AhuMtl Aryast rica ederim. Seninde değerlerin güzel cikiyo maşallah ben bulgur yesem direk çıkıyor 150-170 arasına onuda yemiyorum artık
Maya2022 Kizlar tetanozdan sonra ne yaptınız doktor msj atmış hastaneye gel yapalım diye bugün yaptırdım çok fena agriyor
Aryast Maya2022 ben tek doz oldum ikincisini olamadım onda da sadece kol ağrısı olmuştu, hiçbir şey yapmamıştım birkaç gün üzerine yatamamıştım, hareket ettirirken zorluyordu bu kadar 😅
Melekgul Benim aklım karıştı sabah patatesli yumurta yedim tokluk 137 sınır 140 ya sorum şu sınırı geçmemek şartıyla yasaklı yemekler yenebilir mi
Aryast Melekgul evet yiyebilirsiniz abartmadıkça, demek ki patates sizin şekerinizi o kadar da yükseltmiyor. Deneyerek devam edeceksiniz yani 😊 sınırı geçmemesi güzel
Aryast Ara öğün alternatifi olarak yazıyorum arkadaşlar Bir kivi, 6-7 tane badem çağlası, 5-6 ceviz tokluk:96✓ Meyveden korkuyordum, tamamen çıkarmıştım hayatımdan ama ufaktan dahil etmeye başladım 😅
Aryast Elftksv kaşar yükseltiyor diye biliyorum ben o yüzden denemedim hiç. Sabah tost yaptım onu bile beyaz peynirle 🥲🥲
minnakkurabiyelerim Elftksv omletlerinizi renklendirin. Haşlanmış yumurta yerine zeytini çıkarıp omlet yapabilirsiniz sebzeli omlet güzel oluyor.
ElifTzl Kizlar ya peki gebelik sekeri dogumdan ne kadar sonra kayboluyor.Yani ben deli gibi tatli aseriyorum 34.hafta olduk az kaldi diye kendimi teselli ediyorum artik🥹Internette dogumdan hemen sonra normale döner diyor ama tecrubeli varsa bilgilendirebilir mi
Elftksv ElifTzl ben de 34 deyim doktorum doğumdan sonra 40. Gün açlık tokluk bakarsın dedi doğum olduğu gibi bende tatlı yemeyi düşünüyorum
Aryast ElifTzl inşallah hemen kayboluyordur, ben de tatlı yeme hayalleriyle yanıp tutuşuyorum 🫣 doğumdan sonra yiyeceklerim listesi bile var eşimle aramızda 😅