Maya2022 AhuMtl birsey olmaz ALLAH’IN İZNİYLE canım korkma yani fazla yemişin keşke ara verip cips yeseydik ama olsun afiyet olsun yarasin
cennetinsusu mom1baby Maşallah 29. Haftamdayım bende heyecanla bekliyoruz 💖 özellikle kızım anne çabuk gelsin istiyorum diyor. Azıcık büyüsün yavrum aman dua etme diyorum 😅
Aynenkanka rabiaudn evet etkiler canım, bana diyetisyenim günde 1 küçük portakalın yarısını yiyebilirsin demişti meyve olarak fazla gelir yani
Ahhshdbsb rabiaudn bana diyetisyenim evde taze sıkılmış meyve sularının şekeri yükselteceğini söyledi ve yasakladı normalde bende çok içerdim portakal sıkıp ama artık içmiyorum portakalı normal yemek daha iyi
AhuMtl Aynenkanka ya baktım da cipsonun tam tahıllı olanları varmış internet satışı varda o gelene kadar 😂 dedim en azından canımın cektigini tuketeyim çünkü zaten normalde de çok tuketmem öyle şeyler
Aynenkanka momlife_7 detaylıda iç organlara damarlara kalbe bakıyorlar canım ama doktorun anormallik görse söylerdi bence
momlife_7 Aynenkanka aynen canım sormuştum bebeğimde bi sıkıntı yok değil mi diye allaha şükür gayet sağlıklı yarık dudak vs işte aklına gelebilecek şeyler yok demişti Allah’ıma hamdolsun 🤲🏻
cennetinsusu minnakkurabiyelerim İnternetten baktım. Kan şekerini çabuk yükseltiyormuş. Normalde değerlerim hep düşük çıkıyor. 130u geçmemişti. Hem diyetime uydum hem tarhana içtim. O gün farklı olarak sadece tarhana içmiştim. Belki de benimkini yükseltti bilemiyorum 🤷🏻♀️
minnakkurabiyelerim Birayy diyet yaparken mi 126 çıktı. Çünkü diyete rağmen açlık sekeri 125 ve üzeri ise insüline başlanıyor
Birayy minnakkurabiyelerim diyeti tam anlamıyla yapamıyorum elim arada tatlıya gidiyo kendime hakim olamıyorum siz nasıl başarıyorsunuz
minnakkurabiyelerim Seyma-95 sizinde uzun dönemde basit şekerden uzak durup kompleks karbonhidrat tuketmeniz lazım. Basit seker tamam bir anda yükseltiyor ama bir anda düşürüyor şekeri. Sizin de yüksek oranda seker tuketmenize rağmen hızlı dusmesinin sebebi bu.
Seyma-95 minnakkurabiyelerim aslında basit şeker tuketmiyorum onun yerine karbonhidrat tüketiyorum diyetisyenimin önerdiği gibi ama doğduğumdan beri bu sekilde küçükken annem serbetli su yapardi sürekli şimdide dikkatli besleniyorum ama hamilelik malum😊😊
minnakkurabiyelerim cennetinsusu evet yükseltir unlu olduğu icin ama yaklaşık 1 beyaz ekmek kadar yükseltiyor gibi düşünülür anlamnda söyledim
Aryast Bir tabak yağsız,tuzsuz patlamış mısır yedim 1.saat değeri: 137❌ mısır yemiyoruz 😅 Şimdi cipsi yiyeceğim varsa da korkup yemem herhalde kızlar 🫣
Aynenkanka AhuMtl hahah mantıklı 😁 yanına yoğurtla sos yap bari nane pul biber falan ımmm canım çekti bak 🤤🤤🤤