Harunnazli Hiç almadım şimdiye kadar ama iki hafta sonra sezeryan olacağım için almak istiyorum sizler alıyor musunuz neyle alıyorsunuz bayanlar
mrv_elvn_ Harunnazli valla benim de göbeğimde hem kıllanma hem çatlak oldu ağda düşünmüyorum daha çok tahriş olur diye doğumdan sonra dökülüyormuş zaten canımı yakmama hiç gerek yok bence 😅 alınması gereken yerler alındı mı tamamdır bu iş 😅😅
u-akyz göbek çevremi tamamen aldırdım ilk defa keşke aldırmasaydım cildim cok hassas bütün göbeğim sivilce doldu 😕 sarı kantaron sürüyorum geçmesi için 🤦🏼♀️
Harunnazli u-akyz dökülüyor doğumdan sonra ama ilk gebeliğim normaldi onda çok olmamıştı sonrasinda dökülmüştü önemsemedim bu sezeryan olacak o yüzden bir seferlik alıyım dedim
3kuzuAnnesiyim Kiza hamileyim böyle bir problemim olmadi hic. Olan tuylerimde azalio dokuldu. Acaba cinsiyet etkiliyormu bu kil olayini
Harunnazli 3kuzuAnnesiyim benim de 3 buçuk yaşında kızım var onda olmamıştı şimdi oğlum olacak olan yerdeki kıllar döküldü saçma sapan alakasız yerlerde kıl çıktı cinsiyetten olabilir belkide dediğiniz gibi☺️
Hilal2 Valla ilk hamileliği m’de hep aldım kaldı şuanda da var alıyorum yani gezemem öyle mecbur alıyorum ama dökülüyor diolar
Harunnazli Hilal2 doğumdan sonra dökülüyor kalmıyor ama sezeryan olacam orda ister istemez bi dikiş olacak tuhaf hissettim bi an açıkçası almayı düşündüm 🤭
Hilal2 Harunnazli ben aldım aman almayın yani çok çok fazla olmadıkça almayın ben erkek gibi hissettim kendimi aldım her zamanda alıyorum
u-akyz Harunnazli kuaföre gidiyorum canım ben ilk kontrolüme gidecektim dedim göbeği komple aldırayım 🤦🏼♀️ keşke yapmasaydım göbeğim tamamen sivilce gibi kırmızı benek cildim cok hassas pişman oldum