1gebegunlugu kızlar selam 2. kez sezaryan olacağım 28+1 im bugün aşırı bir ağrım var sağ alt karın bölgemde eski kesi yerimde ağrı var kramp gibi sızlıyor ayağa kalkınca oturunca batıyor. sizce dikişlerim mi inceldi? böyle bir durum mu bu
Medine05yasar 1gebegunlugu bebişin baskı yapıyordur ondan benimkide çok agrıyor ve iğne batıyor sanki
Mnur123 1gebegunlugu benimde ikinci gebeliğim ve 28 haftalığım benimde ilkim sezaryen ve sızlıyor kaşınıyor dikiş yerim
Nutellaaaa 1gebegunlugu benim araları 14 ay olucak 38 deyim 39 da alincak son haftalarda acımak az kalıyor tekrar dikiş acısı yaşıyorum hiçbir doktor bişey yapmadı yapmıyor duramıyorum oysa
ilkin41 1gebegunlugu bol bol nemelendirmek lazım bende 28im kızım 15 aylıklen hamile kaldım benimde sızlamam oluyor hemen kalkıp kantaron yağı sürüp soluna yatıyorum yine sizin 7 yılmış çok uzun bir süre aslında çoktan iyileşmesi lazım bir doktora danışın yine de
Mnur123 1gebegunlugu yo benim sızım ağlayacağım kadar ağır değil. Hatta sırt üstü uzanıyorum dikiş yerim rahatlıyor biraz. Eğer çok ağrınız varsa bir doktorunuza görünün
1gebegunlugu Nutellaaaa hadi ya arası az o yüzden mi benim kız 7 yaşına girecek arası az olunca daha çık sancılı oluyor galiba 🙄 allah yardımcınız olsun