Esraod Arkadaşlar bugün bir yazıda -6 dereceden fazla miyopi olanların normal doğumda retina yırtığı olabileceği için sezeryan yaptıklarını okudum. Böyle bir durumla karşılaşan,normal doğum yapan var mı.
Mutluemos Esraod bir bu eksikti yoksa bile kesin benim başıma gelir çünkü bu şansla beklerim kendimden
Sevdeeee Esraod canım benim retinamda incelmeler var herkes kadar yırtılma riskş var dediler normal doğurdum bişi de olmadı
Esraod Mervegc miyop göz kusuru retina inceliğine neden oluyor bunu biliyordum. Doğumda ıkındığında retinanın yırtılma ihtimali oluyormuş
Esraod Sevdeeee ne kadar sancı aldığın ve ne kadar kolay ya da zor doğurduğunla alakalı olabilir mi? Mesela 15 saat sancı çekip doğurmaya çalışan biriyle hızlıca açılması olup minimum ıkınmayla doğuran aynı mı?
Sevdeeee Esraod sancıyla alakası yok ıkınmayla alakalı. ve inan maksimum süre ıkındım beceremediğim için. bana söylenileni söyledim herkes kadar yırtılma riski var diye. tabi bana bişi olmadı diye birsey olmicak diye de bişi yok