Dilaraaaaaa1 Kızlar nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama rahimde karnımın alt kısımımda doluluk hissediyorum bilmiyorum anlatabildim mi ama dolu gibi baskı gibi bişe oluyo neden olur bu umarım anlatabildim kendimi 🙏🏻
Mhtpflz Dilaraaaaaa1 bendede var 26 haftalığım özellikle eğilince farkettim alt tarafta bi doluluk var anlamadım
Bkmcnkr Dilaraaaaaa1 bebek artık büyüdüğü için sadece üst karın bölgesinde değil, aşağıları da yer olarak kaplamaya başlıyor ve idrar kesesine baskı yapıyormuş. Doktoruma sorduğumda bana böyle demişti ☺️
Smootie Dilaraaaaaa1 cnm bendede var o bir haftadır meğerde paşamın kafası alttaymıs o baskı yapıyormus
Dilaraaaaaa1 Mhtpflz bende ara ara oluyo çözemedim ki internete de bakmak istemiyorum bilgi kirliliği var Burda bizim gibi olan varsa danışayım dedim 🙏🏻
Dilaraaaaaa1 Gizzgzz yaaaaa bende endişelendim kötü bişeydir diye 😅 varsın iyi olsunlar da baskı yapsın madem 🥰🧸👼🏻❤️🙏🏻💐
Sabii Ayni haftayiz bende iş görerken ya eyilirken aşagiya doğru.sanki vajinamin üstü şişdi agri oldu.sora sanki orda terpeniş filan oluyor tualetim geliyo sora garip şeyler arkadaşlar
Opecert Ben bugün doktora aynı şeyi söyledim 28+0 hamileyim kafası aşağıdaymış baskı yapıyor normal dedi benek büyüdüğü icin ptoblem yok dedi
Gizzgzz Dilaraaaaaa1 valla bende çok ta ince olduğunu söyleyemem denk getirince Bi kere de vurmuyor eşek 3 4 tekme yiyorum mesaneye içerde en sevdiği oyuncak orası oldu :)))
Dilaraaaaaa1 Smootie evet çoğu kişi kafası aşağıdadır yazmış içim ferahladı ya cidden hepiniz çok sağolun ❤️🙏🏻💐👼🏻
Ozlem77 Dilaraaaaaa1 kafası aşağıdadır canım o yüzdendr yada aşağıya baskı yapıyordur benim öyleydi progesteron a başladım ilk hafta 3 sonra 2 sonra 1 e düşürdüm şükür geçti başı da aşağıdaydj yan yattı şimdi çok şükür rahatım daha yeni 29 oldum
Dilaraaaaaa1 Ozlem77 bende de kanama alanı olmuş bilmiyorum onu da niye olduğunu bana da verdi doktor fitil olarak erken doğum veya düşük olmasın dedi ❤️ ama mantıklı ittiriyo demek ki kendini 😅😅😅
Ozlem77 Dilaraaaaaa1 inşallah bişey olmaz geçer bu günlerde Çok zordu yan yattı da nefes aldım ilacı kullan rahatlatır seni
ceylangokce_05 Dilaraaaaaa1 benim de oluyor qma poposu asagida dedi Dr büyüdüklerinde için artık çok normal böyle şeyler ve ben Bi bacağını çıkaracak doye çok korkuyorum o derece yani düşün 😄
Dilaraaaaaa1 ceylangokce_05 agagagsf yaaaaaa 😅😅😅😅 bazen kendini öyle bi gerdiriyo ki uzanıyo böyle hahahahah 😅😅😅😅😅