Ayssayss Arkadaşlar merhaba bugün detaylı ultrason çektirdim doktor kalpte ufak bi parlaklık olduğunu söyledi. Daha önce tarama testlerini yaptırmamıştım. Parlaklık olupta sonradan geçen var mı
hbm35 Ayssayss merhaba bana da öyle söyledi doktorum çocuk kardiyolojiye yönlendirdi 19+5 teyim ,cevap verenler olursa diye bekliyim bende burada
casper12 Ayssayss herkese aynı diyorlar heralde yaa bu ara bana da detaylıda dedıler kalbinde 2 adet parlaklık var diye 2 gündür uyku uyuyamıyorum
Ginger_ Ayssayss burda çok okumuştum ilerleyen haftalarda geçiyormuş canım genelde her bebekte olabiliyormuş tabi sen yine doktorunla görüş 🌸
Ayssayss casper12 benden önceki çıkana da aynısını demişler ne biliyim anlamadım genel olan bir şey midir yoksa gerçekten önemli mi bilemedim. Kendi doktoruma salı gideceğim, belki üçlü dörtlü tarama isteyebilir dedi detaylıdaki doktor
Ayssayss casper12 şuan kağıtlarım yanımda değil o yüzden bilmiyorum ama diğer her şey yolunda çıktı. En başından beri ense vs normaldi
Melinayinannesi casper12 benim detaylida burun nazal kemigi tam olarak olcemiyorum pozisyondan dolayi dedi tekrar cagirdi ama rapora 5 mm yazmis enseye de 3 mm yazmis
hbm35 Ayssayss hayır yaptırmadım çocuk kardiyolojiye de görünmedim henüz , yeğenim 3 yaşında ona da anne karnındayken aynısı söylenmiş ama hiç bi sıkıntı çıkmamış sonra hala da yok yani o yüzden içim rahat ama tabi bi şüphe var
Melinayinannesi casper12 benim de normal cikti her seyi ikili testte. Detaylida bence cogu kisinin boyle cikiyor endise etmemeliyiz zannedersem 🤲