Kubra00111 Kızlar adet söktürücü özelliği soğan küründe de var maydanoz da idrar yolu enfeksiyonlarını temizliyor kaynatılıp içince aynı zamanda onun da adeti söktürücü özelliği var sabah soğan suyu akşam da maydanoz suyu içeceğim adetim tam sökülene kadar
Tiiffany Kubra00111 Yazdıgınızı tam anlamadım karışık olmuş. Kist mi var? Adetiniz mi gecikiyor? Ben soğan suyu içtim kistim vardı onun sayesinde gebe kaldım kistlerimde yok oldu. Ama tavsiyem maydonozun kaynatılmadan içilmesi. Soğan suyu rahimi temizliyor Maydonoz suyu akciğere iyi gelip idrara cıkmayi saglıyor kum taş vs sorunları için iyidir Ayrıca iki kür aynı anda fazla gelebilir. Tavsiyem biri bitsin daha sonra diğerine geçin
Kubra00111 Tiiffany bende enfeksiyon olmuştu yumurtlama döneminde sonra kasıklarım ağrıyor diye dr gittim sol tarafımda basit kist olduğunu söyledi 5 cm dedi zararsız dedi ama büyümüş dedi geçen ay bişey yoktu halbuki soğan kürü yaptım sabah kanamam oldu azıcık şimdi de az az geliyor maydanoz suyu da yaptım ama ikisini aynı anda yapmayım dediğiniz gibi iki kür ağır olabilir
Kizilciksurubu Maydanoz suyu idrar yolu enfeksiyonunun en başındaysa işe yarıyor. İlerleyince ilaçsız geçmiyor maalesef. Soğan suyu kürünü ben de zararsız çikolata kistim için uygulamıştım ve işe yaramıştı, kist geçmişti.
Kubra00111 Kizilciksurubu fitil vermişti Dr birde toza katılan ilaç onu kullandım öyle geçti sanırım şimdi adet geliyor az az soğan küründen sonra