muziceanne_ benim 5. Gün dondurulmuş embriyom transfer edildi . İlk 3 gün hiç ayağa kalkmadım sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım canım. Sıcak suyla duş almamam konusunda doktorum uyarmıştı rahim açılıyor düşük olur dedi . Ben 3. Gün akşamı ılık suyla duş aldım . 4. Güne başlarken evde yavaş yavaş yürüdüm hatta markete gittim yavaş yavaş yaptım . Sonra yattım . Sonraki günler hep böyle geçti hem yürüdüm ama yinede yattım . 1 saat evde iş yapsam ( bulaşık toplama evi toplama gibi) 1 saat dinlendim kendimi dinlendire dinlendire yaptım .
Bu arada kasıklarımda ağrılarım oluyordu ara ara bunları hissettiğimde hep yatıyordum ya da ayaklarımı uzatıyordum oturarak . Ağrı oluyor malesef normal dedi doktorum. Kendime oyalanmak için yetişkin boyama kitabı almıştım birde netflix dizi film takılıyordum. Çünkü günler geçmiyor . Aklımı acaba oldu mu olmadı mı uzak tutmak için böyle yapmıştım.
- Gün lekelenmem olmuştu aşırı panik yaptım tutmadı sanırım felan diye düşündüm. Sabah 6 da doktoruma yazdım kan sulandırıcılardan kaynaklı olabilir dedi sakin ol yat şimdi demişti ama öyle olmuyor tabi . Erken gebelik testi almıştım evde iki tane hazır bulundurdum transferden önce ve o sabah yapmıştım . 2. Çizgiyi görünce mutlu olmuştum ve öyle uyuyabilmiştim. Ağrılarım transferden 12. Gün sonra baya azaldı hafif arada oluyo her gün değil çok şükür .
Ben bunları yapmıştım canım yemek olarak da yememe dikkat ettim doktorum çay kahve çok olumsuz etkiliyor dedi içmedim. Nar avakado ve bol meyve tükettim. Ananas düşüğe neden oluyor bunu hemşire ve doktorlardan duymuştum daha önce yemedim mesela .
Kabız oluyorsun olmaman lazım. Kesinlikle ıkınmak yasak . Buna dikkat ettim. Kabız olsamda ıkınmadım. Doktoruma yazdım 2 lağman yaptırdı ve magnezyum lu bir ilaç verdi . Magnezyumu her gün kullanıyorum .
İlaçlarını saatinde alman çok önemli buna dikkat et
Herşeyden önemlisi dua et ben hep tesbih çektim . Salavat getirdim . Her fırsatta aklıma her geldikçe sayısız ayetel kürsi oludum hala da yapıyorum🤲🏻
İnşallah bebişin sana tutunur canım🤲🏻🌺