fatmayilmazz haftamıza girmek üzereyiz. Tekme attığı esnada karnımdan “çıt” sesi geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Biraz araştırdım bebeğin kemiklerinden geldiğini söyleyenler var ama emin olamadım doktoruma gittiğimde söyleyeceğim tedirgin etti.
Miniklerim22 fatmayilmazz 2 hamileligim ilkindede ole duymadım bundada 30 zum bnde yinede gidin doktora soleyin içiniz rahat etsin ❣️
beyzakls fatmayilmazz bende ve arkadaşımda da oldu bu durum. Arkadaşım doktoruna benden önce sorduğunda bunlarin normal olduğunu bebeğin eklemlerinden gelen sesmiş😊
Gkcsl fatmayilmazz ben de 33 teyim sık sık duyuyorum doktorum normal dedi kemik ve eklemlerinden geliyormus🥰
fatmayilmazz beyzakls doktoruma sordum öyle bir şey mümkün değil dedi ama ben de başka bir şeye benzetemedim başka nereden gelecek ki öyle bi ses 🙄
beyzakls fatmayilmazz her doktorun görüşleri farklı oluyor yapıcak birşey yok. Başka ne olabilir yani bence bana mantıklı geldi
fatmayilmazz beyzakls yani başka bir yerden gelemez zaten öyle bir ses. Tedirgin oluyor insan yine de 🥹