ipekmom_ Fik afiyet bal olsun 😂 içini rahat tut bişey olmaz, hepimiz ufak kaçamaklar yapıyoruz. Bende bazen gizli kola içiyorum 😂 abartmadıkça hiçbiri sıkıntı yapmaz, sigara alkol bile kullanan var … yemeğin içinde pişmiş maydanoz çok masum kalıyor 😀
Fik ipekmom_ hahahaha ne bileyim insan tedirgin oluyor ister istemez 🤭 ama haklısın valla masum kaçmaklar no sıkıntı 🤪
fatiss Fik 3 gundur gecelrri yatarken mecbur yiyorum gribe benzer bi sey oldum antibiyotik yazmadi doktor durumun agir degil dedi bende napym bagisiklik olsun diye yiyorum
Deletedmom_50 Fik kız bunu bende berak ediyordum misal yoğurtlu makarnada falan sarimswk rendeliyoruz sarimssktan bisey olmaz değil mi
Fik Deletedmom_50 valla bazen tuza banıp yediğim bile oluyor yemeklerin yanında 😂 az birşeyden sorun olacağını sanmıyorum ya
aresmia Deletedmom_50 yemeğin yanında 2-3 diş yesen mis gibi olur fazlası tansiyon düşürür. Kurulardan 3-4 tane yiyorum ben 🤣 idrar yolu enfeksiyonum vardı geçti
Bet1 Fik ne olabilir ki hiçbir şey olmaz. Tansiyon düşürmeye yarıyor hatta yüksekse falan iyi bile gelir
Fik Bet1 evet canım valla yiyorum bu aralar aman bu zararlı mı bu değilmi bakmıyorum çok bebiş sağlıklı Allah’a şükür dozunu kaçırmadan yiyorum tabi kesin yasak olan şeyler dışında 😊