nurbanuoksuz Ugurlugizem benim 15 haftadan son başladı belli olmaya suan beş aylıgız herkes baktıgında anlıyor hamile oldugumu 😊😍
Ugurlugizem MehtappMiraa MehtappMiraa allah tamamını erdirsin insallah yapıdan yapıya değiştigini söylüyorlar 😊
MehtappMiraa Ugurlugizem aynen aminn seninkinde ole canım 🙏🏼🙏🏼 Herkes farklı ben 4 kg verdim hamileyken 60 dım suan 56 herkes farklı bencede
Ugurlugizem Ben daha cok yenıyım reglı dönemime göre 5haftalık 1 hafta oldu ögrendiğim sıgarayı bıraktım duydugum andan itibaren istahım cok acıldı 51 kg 53 kg görünüyorum şuan 🙈
ZhrHkn Ugurlugizem 16 haftada belli olmaya başladı şuan 18 haftalığız artık dışardan bakıldığında belli oluyoruz 💕👼🙏
Ugurlugizem Hepinizi tebrık ederım allah tamamını erdırsın saglıkla kucagınıza almayı nasib etsin güzel anneler 🙏🏻💐
KaderPolat Ugurlugizem Ugurlugizem şuan 37 haftamdayım 35 haftamda çıkmaya başladı hamileliğimi şuan yaşıyorum ama o bile çok az 😂
humaninannesi61 Haftamda artık eteğimden falan belli oluyordu😌 6aydan sonra hamile olduğum belli olmaya başladı 😌❣