Fatma4773 31+1 haftalık hamileyim ilk gebeliğim Doktorum bebek ters dedi bu haftalarda bebeği ters olup son haftalarda dönen varmı bı sondaki kontrol de hala tersse sezeryana kara verilecek bu durumda olan varmiii??
ayseyma_omer Fatma4773 olmaz mı 35 36 e kadar dönebilir. Hatta ben 38 de dönen bile duydum.Bu doktorlar çok tuhaf cidden hemen olumsuz olani söylüyorlar 😒
Gurbetanne- Fatma4773 özel bi durumunuz yoksa 36. Haftaya kadar beklerler genellikle dönmesini. Ben 38+4 de dönmediği için artı bazı durumlardan dolayı Sezaryen oldum. Çok erken konuşmuş gibi geldi doktor bana
Btlabk Fatma4773 simdi ters oldumu sezaryana alıyorlar annem beni ters dogurmus normal dogum 30 yasındayım 😃
Fatma4773 Mervebyc doktorunuz kaç haftaya kadar bekleyin dedi dönmesini benimki 36. Haftaya kadar bekleriz donmese sezeryana günü verecek
Fatma4773 Gurbetanne- şimdiden kasılmalar ve kanamam olduğu için erken doğum riski de var zaten ilaçlarla yatarak geçiriyorum haftalarımı ondan doktor böyle konuştu bizle
Gurbetanne- Fatma4773 o zaman normal tabi kii. Benimde sancılarım vardı hemen ertesi güne aldılar makat gelişli olunca mecbur Sezaryen oluyor ama sezeryan da güzel ☺️
Btlabk Beyazinciii bilmiyorum yaşıyoruz 😃 eşimde 5 kilo dogmus oda normal doğum simdi olsa iri bebek diye sezaryana alırlar bizm ülkede normal doguma teşfik yok
Beyazinciii Btlabk size katılmıyorum bu konuda. Annem hep doğumunu anlatırken ikimiz de az daha ölüyorduk kaç dikiş attılar ne kadar kestiler bilmiyorum diye anlattı. En iyisini yine de doktorlarımız bilir ama özellikle devlette normale çok yönlendiriyorlar
Bir_prens_annesiiiii Fatma4773 28 inci haftada dönmemişti bir dahaki kontrolünde dönmezse sezeryan mı normal mi olur konuşuruz demişti bir sonraki gittiğimde 32 inci haftada dönmüştü ama ablamın iki çocuğu da 37 inci haftada dönmüşler