bendiyebiriii Daisy3314 Allah sonumuzu hayır etsin😅 Asıl 30dan sonra kıyafetler olmayınca görün siz bir de can sıkıntısı😅 ama çabuk veriyorsanız dert etmeyin
bendiyebiriii Summerwine ben hamileliğimin ilk ayında hamile olduğumu bilmeden biraz kilo alayım diye deli gibi yiyordum zaten. Sonra yaz tatili oldu annemlerdeyken öğrendim hamile olduğumu annem de hamileyim diye yerimden kaldırmadan sürekli yedirdi ahshdjd ilk zamanlar çok aldım orda kalsam sizinle kafa kafaya giderdik😅😅
Summerwine bendiyebiriii ahahah valla ben de hamile kalmadan önce kilo almıştım malesef o yüzden kilolu hamile kaldım ama alışkınım ben veririm diyorum tabi hayatımın rekor rakamlarını gördüm ama olsun🤣şükür şeker sıkıntım çıkmadı
bendiyebiriii Ruvii orası öyle tabi ama aynaya bakınca, duşta, çok sevdiğim kıyafetletimin içine giremediğimde böyle düşünemiyorum ahshsj
Ruvii bendiyebiriii kızzz deme bende aynaya bakıyorum ve kim bu karı diyorum 😅 ama sonra geçiyor veririm amann diyorum veee hoppp bitiyor
Lokum-12 pinkioctober ben hiç kusmadım ama çok şükür ondan vermedim yoksa bende çok isterdim kilo vermek biraz 57,800 el hamile kaldım şimdim 58.500 civarı geliyorum insallah böyle devam eder çok almayız
Bkmcnkr Lokum-12 33. Hafta 18 kilo ama 45 kiloyla çok zayıf hamile kaldığım için kimse 18 kilo aldığıma inanmıyor, hantal durmuyorum cok şükür 😀 18 kilo almamsa tamamen benim suçum. Hem iştahım cok açıldı, sürekli yedim hemde hiç yürüyüş falan yapmadım.