Busece06 Kızlae ben burda sanki hurma gebelikte ilk aylarda yenmez diye bişeyler okumuştum sanki. Şimdi dilan polat varya umreye gitmiş ay bir hurma yiyolar öyle canım çektiki 😅 yenir dimi ya
Sena00 Busece06 hurma son haftalarda düzenli yeniliyor doğum için ben başlarda da yedim iki tane çayın yanında
Ezgikrkl Busece06 Çok canın istediyse sadece 1 adet ye ben 26.cı haftada 1 kere 3 adet yedim doğuruyordum 🤭
Asfdg Ezgikrkl ay ben dün 5_6 tane yedim çok canm çekmişti 24 haftalığım size noldu ki o kadar zararlı mı
piiremsesinannesiii Busece06 kız bir iki taneden zannetmiyorum bir şey olmaz ananas kivi falan da açılma yapıyormuş ilk zamanlar bilmiyordum yedim de yedim Rabbim kokuyor 🥰🤲
piiremsesinannesiii Sibel_72 ay bilmiyorum bi iki yerde yapıyor diye okudum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış detaylı araştırmak lazım 🤦🏻♀️ ben de okuyunca azalttım baya
uraz_ve_annesi- Neyapsam bir şey olmaz hamileliğimin başında günde 10 tane yediğim olurdu son haftalarda ekstra açılmayı kolaylaştırıyor sadece
1oguzannesi Busece06 ben yiyorum çok seviyorum çünkü 2_3 hurmayla doğurmazsın merak etme ben oğlana hamileyken de çok yedim öyle sayılı da değil kuruyemiş gibi yerdim 39+5 de doğurdum 😂
Ezgikrkl Asfdg 3 tane yedim çok severim diye bir sancım tuttu inan ıkınsam çıkacaktı çocuk çok kötü oldum teee 38 haftada filan yerim artık çok korktum ama 🤦
Koalammm Busece06 arada bişi olmaz canım bence benim ilk gittgm doktor tatlı istedgnde yerine hurma ya da kuru incir yiyebilirsin demişti zararlı olsa demezdi bence