Zeyno4224 Arkadaşlar 21 haftalık gebeyim 1-2 haftadır böyle karnımda seyirde gibi hareketler hissediyordum bebeğin hareketleri olduğunu düşünüyorum ama 3 gündür bunları çok az hissediyorum böyle yaşayan varmı hiç biraz korkuyorum da bebeğime bişey olmuşmudur diye
Ginger_ Zeyno4224 18 haftadayım ben de çok nadir hissediyorum ben de çok evham yapıyorum. İyidir canım çikolata ye soluna yat belki hareketlenir biraz daha bu haftalarda 20 saat filan uyuyorlarmış bebekler
Papatyaa_01 Zeyno4224 bebek hareketidir o ama benim 27.haftaya kadar düzensizdi bi gün hareket etse 2 gün çok durgun olurdu günde bi iki anca hareket ederdi bende korkuyodum hep bişey mi oldu diye 27.haftadan sonra düzeldi şimdide asla durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyo çok merak ediyorum karnımdan çıkacak sanki az sabredin bu haftalar gelince içiniz daha rahat eder :)
Mutluemos Zeyno4224 belki üç gündür normalden farklı besleniyorsunuzdur ben kahvaltıda çikolata yemesem gün içinde tatlı tüketene kadar hissetmiyorum o yüzden sabah uyanır uyanmaz hissetmek için çikolata ekmek yiyorum günaydınlaşıyoruz ❣️ inşaAllah bisey yoktur sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Cgdm07 Zeyno4224 bebeğinizin kilosu önemli hareket hissetmeniz konusunda kendi deneyimim olarak 21 haftalıkken doktor kontrolüne gittim 315 Gramdi detaylı ultrason için 23+1 de gittiğimde 515 gram olmuş ve daha 3 gündür gün içinde sık sık hissediyorum bu haftaya kadar sizin gibi benimde hafif segirme tarzında belli belirsiz düzensiz hissettiklerim vardı hatta ebeye de sorduğumda çok normal daha henüz erken 30. Haftadan sonra bebeğin düzenli hareket etmesi önemli demişti içiniz rahat olsun
Sahnedekimadam Bende 21 e kadar hissetmedim canım ağlıyordum buralarda, şuan 22.haftadayız baya tekme yumruk hissediyorum elimi koyunca bile çak ✋ falan yapıyor hatta😄 korkma aklına çok düşerse sağlık ocağına git kalp atışını dinle rahatlarsın canım.