Seymaakbay Merhabalar Bursa’nın ilçesinde yaşıyorum doğumum yaklaştı aylardır gittiğim doktor doğum için kabul etmiyor araştırma Hastanesi’ne gönderiyor tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı hangisine randevu almalıyım?
Canan-_16 Seymaakbay ve iyi oradaki doktorlar ama malesef ki doğum doktorunu sen seçemiyorsunuz kim denk gelirse
Seymaakbay Canan-_16 oğlum var sezeryan olduğu için bu doğum da zorunlu sezeryan olacak sezeryanda da mi randevu aldığımız doktora gidemiyoruz anlayamadım
Tunahan_rumeysa16 Bende 3 yıl önce orada yaptım gayet iyi ilgileniyorlar ama ebeler oluyor genelde doktor çok önemli bir sorun vs olmadan gelmemişti benim normal doğum sonrası kanamam durmamıştı bir türlü doktor geldi 3 tane
Seymaakbay Tunahan_rumeysa16 benim doğumum sezeryan olcak öncesinde randevu alıp kontrole gidicem de hiçbir doktora daha önce gitmedigim için doktor tavsiyesi almak istedim
monarosamommy Seymaakbay bende bursa orhangazi de oturuyorum canım bursa yüksek ihtisas hastanesinde önceki gebeliklerimde gittim ömür bey ve engin bey var
Canan-_16 Seymaakbay canım hiçbir şekilde istediğin doktor girmiyor doğuma orda eğer riskli gebelikse uzman doktor giriyor zaten ama normalse herhangi bi dr
monarosamommy Tunahan_rumeysa16 engin öztürk Omür keskin iki doğumda da yanimda olan doktorum ve memnun kaldım kendisinden
Melisaalagoz Bende sehir hastanesi ve yüksek ihtisas konusunda kararsızım şehir hastanesi evet temiz ama çalışanları cok ters yüksek ihtisasta eski ilgililermi bilmiyorum napıcagımı 36 haftalgm gün almam lazm acilen