Busel Seyma-35 gidebildiğin kadar eğer olacaksa normal istiyorum eğer ters bisey söz konusu olursa mecbur sezeryan. Ama ben normalden yanayım o doğumdan sonraki yeniden doğuşu cidden yasamak çok istiyorum Allahım nasip etsin. Derler hep Normal doğum tüm hastalıkları alır götürür şifadır diye insallah Allah isteyene herkese nasip eder
Findukli_Lokum Seyma-35 fıtratımıza uygun olarak tabiki normal doğum istiyorum, Allah’ın izniyle herhangi bir sorun sıkıntı çıkmazsa inşallah, ilk doğum o yüzden tecrübem yok ama olurda farklı bir durum gelişirse sezaryan altarnetifimiz iyiki var
piiremsesinannesiii Seyma-35 normal doğum çok istiyorum inşallah da üstesinden gelir ve normal yaparım sağlıklı bir şekilde nedensizce bende sezeryandan korkuyorum 🥹
Elif_p Seyma-35 ben ilk bebeğimi spinal sezeryan oldum yani tam bayılmadan ve hayatımda aldıgım en dogru karardı mükemmel bir dogum hikayem oldu travmatik hiçbir şey yaşamadım doğumumla ilgili şimdi ikinci bebeğimi de aynı sekilde yapacagım ve hiiiç korku ve endişe yok o kadar rahattı ki❤️
Busece06 Son haftalara kadar normal doğum tabiki ağğğğğğbiiiiğ diye cengaverce gezip muhtemelen son anda sezeryana karar vericem ahahahs
Elif_p Seyma-35 oluyor diye biliyorum bir arkadasım daha yaptı devlette ama benimki kadar konforlu anlatmadı
Seyma-35 @piiremsesinannesiii bende normalden korkuyorum bide kaçıncı haftada bilgi veriliyor doğumla ilgili
piiremsesinannesiii Seyma-35 valla hiç bilmiyorum ya ben şuan 31 deyim normal doğum olcak inşallah dedi doktorum baş geliş sıkıntı yok dedi ama bakalım
Elzsy2023 Çok korkak birisiyim ama Herşey yolunda giderse normal düşünüyorum. Son anlarda bana bi cesaret gelir herşeyde :) artık değişmezse epidural normal düşünüyorum