Drsnbyfatma Kızlar dün banyoları filan temizledim domestosla ilk defa ellerime eldiven giydim ama kokusu ister istemez rahatsız etti içim rahat değil hemen sarımsaklı yoğurt yedim ama bebeğime bir zararı olur mu ki 15+1 im bu ara da 🙏🏻
Ecrinimleyla Drsnbyfatma ben kullanıyorum artık Allah a emanet yani inşallah bişey olmaz mecbur kullanıyoruz domestossuz temizlik olmaz ki 😒
Sarella Drsnbyfatma kullandığınız zaman maske ve eldiven takın maske yoksa yazma bağlayın kokusu iyi değil ama öyle bebege bir zararı olacağını zannetmiyorum
Ozlmminiko Bingo oksijenli camasir suyunu kullanabilirsin. Bana da domestos cok keskin geliyordu bingoya gectim hic kokusu yok. Ve her yerde kullanabiliyorsun.
Sedaince Ozlmminiko domestos ve ace bebeğin kalbini deliyor bilginize benim annem kardeşime hamileyken elinde domestosla gezerdi nerdeyse kardeşimin kalbi delik doğdu doktor da deterjan dan olmuş demişti
Ozlmminiko Sedaince domestos ve ace zaten basli basina zararli doktugunde kokusu saatlerce cikmiyor ne elinde ne de evden. Ama bingo ona gore kismen daha masum keskinligi yok ve icerigi daha hafif
Drsnbyfatma Sedaince canım dört aydır ilk kez aldım elime o da mecburiyetten eşim yapıyo olmuyo misafirim de gelecekti eldiven giydim hemen yaptım çıktım baya bi geçti durulamaya gittim evi de konuttu ister istemez tek korktuğum kokusu zarar verir mi 😔
Drsnbyfatma Ozlmminiko canım elimde eldiven vardı bayadır da temizlik yapmadım dört aydır yoksa domestosu çok severdim aöa bidaha asla
behrem bir kere yapmışsınız ama bir daha kullanmayın kesinlikle. onun yerine bingo'nun oksijenlisi var en azından onu kullanın. hem ciğerlerinize hem de bebeğinize yazık.
Ozlmminiko Drsnbyfatma bu kadar strea yapma canim bir sey olmaz merak etme. Sonucta siseyi eline alip kokusunu icine cekmiyorsun ki gun boyu 🤪 Allaha emanet bebeklerimiz icini ferah tut 🙏🏻