ebrusngl Betul124 aynen canım bende öyle daha önce hiç yaşamamıştım ama hamilelikte çok sık rastlanılan bir durummuş inşallah bir an önce kurtuluruz bu enfeksiyon illetinden
ebrusngl Aynenkanka geçmiş olsun sizede galiba benimde öyle olacak gibi kullandığım antibiyotik ve fitil fayda etmemiş birde üreme çıktı enfeksiyonda çok can sıkıcı bir durum
Mrvctn ebrusngl benimde idrar kültüründen sonra çıktı enfeksiyon ama bende işe yaradı, bi damla almış biri aktardan çamaşırına damlattığında geçmiş burada okumuştum bende enfeksiyon olduğunda ama hatırlayamadım ne damlası olduğunu
ebrusngl Mrvctn nioli yağından bahsediyorsunuz galiba bende aldım aktardan ama açıkçası kullanmaya cesaret edemedim bebeğe bir zararı olur diye
Aynenkanka ebrusngl yok yok gına geldi kronikleşti artık yani antibiyotik alıyorum 2 hafta sonra yine çıkıyo her ay ilaç kullanıyorum geçmiyo yani nereye kadar böyle gidicek hiç bilmiyorum bebeği etkilemesinden korkuyorum normal istiyorum ama böyle giderse dr normal yapmayacak
Mrvctn ebrusngl evet ama bebeğe bi zararı yokmuş sanırım çok yapan varmış bi doktorunuza sorun isterseniz öyle kullanın
ebrusngl Aynenkanka evet canım enfeksiyon varken doktorlar çok normal doğum yapma taraftarı olmuyor kaç haftalık hamilesin
ebrusngl edapoyraz evet çok şükür geçti doktorumun verdiği ilaçları kullandım günde 3-4 litre su içtim birde sirkeli suyla taharetlendim bol bol iç çamaşırı değiştirdim