Iscn İlkini hiç hatırlamıyorum ne zmn hissettiğimi ama 20 li haftalara yakın gıbı aklımda kalmiş 2. Daha erken hıssediliyor mu ve sanki daha çabuk belirgınleşti göbeğim 10 haftalık dişardn bakınca belli oluyor
Slma_aygn Iscn benimde karnım erken büyüdü ikincisinde 12 haftalıgım sanki arada bebek hareketimi kayar gibi bı his oluyo ama tam anlamıyorum ilk hamileliğimde 18 haftada hissetmeye başlamıştım
mahirarifmomy Iscn Benim de aynı oldu. Hatta gören doğum yakın sanıyordu da diyetten sonra zayıflayınca biraz küçük görünmeye başladı 🙊
H_a03 Iscn ikinci 17 hafta dayım ama hiç hissetmiyorum daha ilk kızımı 20 hafta da hissettim bu da öyle olucak sanırım
3Tospikannesi Iscn 3.gebeliğim 12.haftada kayar gibi hissediyordum şuan 13+4 bugün kalp atar gibi pıt pıt oldu kasığıma doğru kaydı orda da aynı şey oldu heyecan yaptım 😂🥰
mercimekkoftesi1 İkinci hamileliğimde bende daha erken hissettim açıkçası. Ama karnımın büyümesi konusunda ilkiyle aynıydı.
Iscn mercimekkoftesi1 merakla bekliyorum tekmeleri😂 karın konusu da bnde anlamadım gitti ilkinde o kdr küçüktü ki 4-5 ay olana kdr belli bile değildi dun görenler göbeğin belirginleşmiş fln dedi daha 10. Haftada füze olarak doğuma gircem sanırım🤣
Iscn Slma_aygn hissediyorsanız bebektir ya bi anne anlıyor bebek mi değilmi 12. Haftada erkenden başlamiş bnde bekliyorum baklm ne zmn ben buradayım diyecek😅
KayraKuzusu Benim ilk bebeğim 16. Haftada hissetmeye başladım 20. Haftadayız cok net hissediyorum artık 😇
Siem24 Iscn evet daha erken hissediliyor. İlk bebeğimde 18+5 te 2. Hamileliğimde tam 2 hafta önce 16+5 te hissettim 😁
Serpilinumudu Iscn ilk gebeliğimde 21. Haftada hissettim şimdi 13+3 olduk hala hissetmiyorum inşallah hemen hissederiz