Koalammm minikbezelyemmm canım bu ipek kirpik ne kadar süre gidiyor birde kendimiz takıp çıkartmıyoruz dimi bunu
minikbezelyemmm Koalammm bilgim yok tam ne kadar gidiyor ama kendin takıp çıkaramıyorsun yaparıyorsun
Dilaraa23 Koalammm ben hiç yaptırmadım ama arkadaşımda var ipek kirpik sanırım 3 haftada bir bakıma gitmeniz gerekiyor
Tbayram minikbezelyemmm Güncel fiyatını sormadım henüz her zaman gittiğim bir Rus kadın var onun çalıştığı yere gidiyorum boşluk varsa eğer yoksa evinde yapıyor
3prensesannesi__ Ben Ankaradayım kızılayda güzellik merkezinde yaptırmayı düşünüyorum en son sorduğumda 350 demişlerdi Nisan ortalarında yaptırmayı düşünüyorum sonradan kendi kirpiklerinde dökülme oluyo diyenler var yaptıranlar cevaplarsa sevinirim
Tbayram 3prensesannesi__ Aslında yapılan yere göre değişir bunun cevabı. Ben yaklaşık 4 yıldır aynı yere yaptırıyorum ve çok nadir kendi kirpiğimin dökğldüğünü gördüm.
minikbezelyemmm Dilaraa23 evet sezeryan olursa doğuma gün kala yaptırmak daha mantıklı sanırım üç haftada bakımı geliyor