THale Tanembebek5 yorgunluk , uyku , ağırlaşmakta kaynaklı hareket kısıtlılığı , mide yanması , WC’ye daha sık çıkma , nefes darlığı , ödem … Şimdilik bu kadar 😅 He bir de ekstra olarak protein kaçağı …
1Lokumunannesi Tanembebek5 sürekli gelen WC isteği. Bazen dışarıya çıkmak bile istemiyorum bu yüzden. Yatarken dönememe, kalkamama, kalkınca yatamama 🤣 mide yanması, sürekli acıkma hemen doyup patlama aşamasına gelme 🥲32. Haftadan itibaren Gün yüzü görmedim son 3 günüm kaldı dualarla bebeğime ve beden özgürlüğüme kavuşmayı bekliyorum 🙏
Tanembebek5 beyzariibyk uykuyu yitirdim zaten ben sorma 🥺 mide yanması, tuvalet saat başı resmen 🤦🏻♀️
Beyzaarslan Bel ağrıları, mide yanmaları ve nefes almada zorluklar 🙄 kişiden kişiye değişir ama genellikle bunlar oluyor
Tanembebek5 Beyzaarslan Allah yardımcımız olsun gerçekten bu son dönem zorlayıcı olacak bellii ki 🥺 hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah 🙏💝
beyzariibyk Tanembebek5 Hee gece dakika başı tuvalet afedersiniz wc den çıkınca tekrar gidesim geliyor değişik bi şey bebek baskısı sanırım 😅 Sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçici şeyler Allah isteyen her kadına nasip etsin bebek sahibi olmak isteyip olamayan arkadaşlar var bol dua ediyorum onlara da 😔🙏
beyzariibyk Tanembebek5 mide yanması için gaviscon surup verdi doktorum yağlı,baharatlı,hamurisi ya da asitli şeyler tetikleyebilir bi de yemekten sonra hemen yatmamak gerekiyor canim
Tanembebek5 beyzariibyk gaviconu kullanıyorum balım da inan hiç fayda etmedi. Soğuk yoğurt yediğimde rahat uyuyorum gece yatırmıyor yoksa 😥
THale Tanembebek5 ödemden kaynaklı olduğunu söyledi doktorum , tansiyon takibi verdi ama şükür tansiyonum düşük . Tekrar tahlil yaptıracağım salı günü , bakalım anlık çıkmış olabilir ödeme dikkat et dedi . Belki idrar yoku enfeksiyonundan olabilir dedi .. çok nedeni olabilir demişti
Elam35 Uykusuzluk,mide bulantısı,kasılmalar,ne otururken ne ayakta ne yatarken hiçbir şekilde rahat olamama 😊 ve tuvalete sayısız şekilde gitmek
Birglbiray Ben de an itibariyle son 3 e girdiğime şaşırıyorum zaman nasıl geçti anlamıyorum. Herkesin ortak şikayeti mide yanması bel ve sırt ağrısı uykusuzluk uyusam da yetmemesi üstüne bi dene de oğlanım var fıldır fıldır 😂 zaman çabuk geçiyor bugünleri özleyeceğimi bile bile doğsun istiyorum artık 😂