Ruhsuz İkili testte sadece yaştan dolayı risk var dedi doktorum ,Fetal DNA düşünüyorum sadece yaşla alakalı risk çıkıp Fetal DNA testi temiz gelen var ki yaşim 38
Beybiacar Ruhsuz Ben 15 haftalıkken yaptım çok şükür temiz çıktı doktorum detaylıyı bekle istersen dedi ama esim ve ben rahat edemedik daha çok zaman vardı o sürece kadar hamileliğim zehir gibi geçsin istemedim
Beybiacar Ruhsuz yaşım 26 ama benim yaş riskinden çok dowsedromu riskli çıkmıştı ićinizi ferah tuttun inşallah temiz sonuçlanır
Ruhsar35 Bende yaptırdım 2 sefer kan aldılar ama test sonuçsuz ölçemedik dediler şok oldum bilmiyodum böyle birşey olduğunu firmanı iyi araştır canım ben yandım 6.500 gitti geride alamıyorum şikayet sürecindeyim dörtlü yaptırıcam artık çünkü 16 haftamdayım
Ruhsuz Ruhsar35 aynen ben de güvenilir bir yer arıyorum ,çok geçmiş olsun size de Dava açsanız keşke para kolay mı kazaniliyor,ne sahtekar insanlar var Allah ıslah etsin,üzüldüm adınıza
Ruhsar35 Ruhsuz dava açıcaktım ilk konuştuk avukatla oda haklısınız sonuna kadar ama bunlar büyük firmalar aklarlar kendilerini olan harcadığınız paraya olur dedi bende şimdi tüketici haklarına şikeyette bulunuyorum ama faturamı göndermiyo firma çok sıkıntılı genetix marmara aklında bulunsun bu firma canım
Ruhsuz Beybiacar temiz çıktı sonuçlarınız İnsAllah değil mi,tesekkur ederim güzel dilekleriniz için 💕💕
Ruhsuz Cerenbuse ikili test sonucumda yaştan dolayı risk çıktı o yüzden düşünüyorum ,zorlama yok bu testlerde