Ozge111 1oguzannesi yani bnde başka birinin tavsiyesiyle tanıştım onla yüz yüze hiç gelmedim 1 kimyasal 2 kezde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum Bn o yüzden çağlar beye gitmek istedim randevu alamayınca gamze hanıma ulaştım durumu anlattım oda bana sıra aldı sadece doktorun muayene ücretini verdim başka ücret vermedim
1oguzannesi Ozge111 anladım teşekkür ederim, ay ne zormuş doktor kararı vermek . Herkes çağlar beyi çok övüyor bir denemek için gideceğim bakalım.
Ozge111 1oguzannesi evet gerçekten öyle çok zor Bn medicana da 2 doktora gittim ama nasip olmayınca olmuyor işte şimdide imkanlar el vermiyor muayene ücretleri çok pahalı
Pemberuya Ozge111 evet biraz az konuşuyor ama önemli olan her noktaya değiniyor yani bende bi kez gittim bakalım ilerki aylarda nasıl olacak
1oguzannesi Ozge111 aynen valla Medicana düşünüyordum ama pahalıma geldi benimde muayene ücretleri, sağlık sigortasından doğum paketi alayım dedim 14599 fiyat verdiler, ama ne bileyim ya üniversite Medicana arasında kaldım işte bakalım hayırlısı inşallah
mrcfrt 1oguzannesi Merve Vural yapmana sakın gitmeyin asla tavsiye etmiyorum. !!! Özlem bolayir naif vicdanlı iyi Dr.
1oguzannesi mrcfrt özlem hanımı tavsiye ediyolar evet valla hiç bildim yok numunede ki doktorlara o yüzden rast gele bulduğuma aldım da iptal edeyim en iyisi özlem hanıma bulabilirsem bakayım. Merve hanım neden tavsiye etmiyosunuz olumsuz birisi mi
Sultansss 1oguzannesi önceki doğumunuzu ünivesite de mi yaptınız memnun kaldınız mı hastaneden ve ebelerden
1oguzannesi Sultansss evet hastaneden , ebelerden sorun yaşamadım öyle doktorumdan pek memnun kalmadım sadece ama öyle ciddi sorunlar yaşamadım kimseden yana yine orda yapacağım doğumu inşallah