cevriye35_ Kızlar ilk gebeliğimde hiç bir şeyim yoktu şimdi sürekli bulantı kusma var. Ilk bebeğim erkekti şimdiki de kız olsa tabiki Allah’tan gelene kabulum ama gönül işte 😅🤲 Bulantı yaşayanlar yaşamayanlar cinsiyetler ne ? 🤔😁
funnymummy cevriye35_ yok canım hiçbir farkı yok belirti ile olacak bişey değilmiş 😂2sinde de yaşadıklarım aynıydı biri erkekti şimdiki kız
Merveilgaz cevriye35_ ahh bu kizlar😄😄 ben kizima hamileyken yuzum lekelendi , kusma ve mide bulantisi oldu surekli ta 20ci haftama kadar🫤 sonra unutulup gidiyor zaten😊 su an hic bir belirtim yok erkek diye dusunuyorum😁
cevriye35_ uraz_ve_annesi- Ben oğluma hamileyken tık yoktu 😅 Allah yardimcimiz olsun benimde zor geçiyor 🤲
Deniz123456789 2 tane kızım var onlara hamileyken sabahları ac karnına kusardım su anda erkek bebeğe hamileyim hiç kusmuyorum birtanede erkek bebeğimi kaybettim ondanda hiç kusmamıştım bende cinsiyet farklılığı böyle anlamıştım ama herkeste aynı olmaya biliyor
cevriye35_ Deniz123456789 Internette de erkek bebek daha çok bulantı kusma yapar diyor demekki alakası yok 🤔😅
cevriye35_ Merveilgaz Bende çok güzelleşmiştim oğluma hamileyken şimdi çok sivilceliyim ama bakalım daha 8+3 😅🤲
Betulnnmz cevriye35_ benim ilk hebeliğim kızdı 9 ay boyunca bulantım oldu şimdi oğlumuz olacak nasipse hamile olduğumu bile anlayamadım rahat geçiyor çok şükür bende tuttu bu 😄 birde kızımda karnım baya geç belli olmuştu bu hamileliğim de 1 aylıkken bile belliydi 🥲
Merveilgaz cevriye35_ ben cogu insanda farkli hisler farkli cinsiyetler gordum. Ama bazen ayni ola biliyor
Yason Kiz bebisin olur buyuk ihtimalle tabiki Allah bilir ama genelde öle derler bende 24 haftalik hamileyim erkek benimki ilk günden beri hic midem dahi bulanmadi
Pnr_KMRC1 cevriye35_ bu hurafe bende tuttu cnm hiç bulantım kusmam olmadı cinsiyet erkek 👼🏻💙 rabbim gönlüne göre versin inş🤲🌸