Hallerimvarbenim Deletedmom_85 Sigarayı bıraktırmak için geliştirilmiş bizde var kuzum sigara gibi bir zararı yok bildiğim kadarıyla ama sen bi araştır yine istersen
Yazmelegi_ Deletedmom_85 nicorette sakız bi doktorunuza sorun belki kullanma da diyebilir içeriğini bilmiyorum
Deletedmom_85 Yazmelegi_ onunki nikotin bağımlılığı değilmiş kuzum dudak tiryakisi yani el ve dudak alışkanlığı tamamen o da işe yaramaz o zaman. Neyse Allah’a emanet artık ne diyim ya
mother2 Deletedmom_85 bi yerde duymustum cubuk tarcini agzinda bekletmesi lazimmis biraz siagarq icmeyi dusundukce onun suyunu emmesi lazimiss cok ise yariyor diye duydum
esiaks Deletedmom_85 Bebek isteği sigara içme isteğininib daha çok önüne geçmesi lazım. Maddi manevi zaten zor bir süreç. Yazık değil mi bu sürece? Tehlikeye atacak herşeyi bırakmanız lazım. Bende uzun yıllar çok içtim. Ama bebeği öğrendiğim an bıraktım. Zor evet ama iradenize sahip çıkmanız lazım. Bu konu çok hassas üzgünüm. Telkin edemeyeceğim. Tabi ki bırakmaya yardımcı şeyler deneyebilirsiniz ama kafada bitirmedikten sonra onlarında işe yarayacağını düşünmüyorum.
Aynenkanka Deletedmom_85 eczanelerde nikotin sakızı var kullanan kimi duyduysam tiksindirdi içemiyorum diyor, bir de bioenerji ile sigara bırakma işlemi yapıyorlar ama o uzun sürebilir araştırmanız lazım
Deletedmom_85 Aynenkanka kuzu benim eşimin ki nikotin bağımlılığı değil kendisi diyoe el dudak alışkanlığı onunki🥺 inşallah bırakır al diyorum almıyor filtre mi ne varmıs ondan al diyor of of
cokcahilsinkeskesovsem Deletedmom_85 öncelikle hayırlı olsun inşallah Allah gönlünüze göre verir kolaylıkla geçirirsiniz bu süreci🙏🏼 benim ablam da 12 yıl üstüne tüp bebekle hamile kalıp doğum yaptı asla onayladığımdan anlatmıyorum ama ne tedavi ne hamilelik sürecinde sigarayı bırakmadı eniştem zaten sigarayı yiyo içmiyo alkol desen ha keza öyle azosperm di bir de. Çok şükür çok da sağlıklı çok yakışıklı bir yeğenim var şimdi o yüzden nolur stres yapmayın hep olumlu düşünün🥰. Neyse şimdi kendimde kullandığım bi iki taktik vericem inşallah tutar sigara isteği geldiğinde aşırı mentollü bir sakız şeker olips gibi birşey atın ağzınıza taze fesleğen yiyin tiksindirir ve eşiniz mutlaka çok fazla yoğurt süt tüketsin nikotin atımına yardımcı olurmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🏼🌸
Deletedmom_85 cokcahilsinkeskesovsem Allah razı olsun canım benim. Ya olacağı varsa zaten olacakta ben elimizden geleni yapalım istiyorum. Gayret bizden takdir Allah’tan. Ya az içse böyle dert etmem de cok içiyor bildiğin yiyioe yani. Dediğin gibi İnşallah bırakır bi şekilde tas tamam hazırlıklı olalım istiyorum 🥺
Aynenkanka Deletedmom_85 o zaman bıraktığı an kilo alır babamdan biliyorum 85kg adam 110kg oldu bir anda eli hep ağzında bişeyler yiyor kuru yemiş bisküvi vs vs engel ol kuzucum
cokcahilsinkeskesovsem Deletedmom_85 bi de şöyle bir tavsiye verebilir miyim? Nolur ne olacak diye düşünmeyin sakin bir anınınzda oturun kapatın gözlerinizi tedaviniz bitmiş hamilelik süreci çok güzel geçmiş bebeğiniz kucağınızda kokusunu hissedin. Hayalinizde yaşattığınızı dünyaya getirmeniz daha kolay ya nasip deyip başlayın olur mu olmaz mı düşüncelerine girmeyin Allah gönlünüze göre verecektir🌸🌸
Ozge-Ka Deletedmom_85 benim eşim nikotin sakızıyla bırakmıştı. Biz aynı anda bırakmaya karar verdik ben bir şey kullanmadım ama o sakız aldı. Beraber bırakmamızın da etkisi var tabi.
Aysenrr20 Benim abimde çok içiyordu hastane gibi bir yete gitti sanırım bantlar varmış belli noktalara o bantkardan yapıştırdı birkaç ayda çok rahat bıraktı. Sigarayı gördükçe midesi bulanıyor tiksiniyor yani
KayraKuzusu Biorezonans yöntemini tavsiye ederim cok rahat sigara bırakılıyor,nerede yaşadığınızı bilmiyorum fakat her şehirde var bu tarz klinikler tavsiye ederim en etkili yöntem
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 aşkım hipnoterapi mi ne vardı istanbul Beşiktaş’da bir yerde bizim tanıdığımız orda bıraktı
Humeyraeslem1 Deletedmom_85 sigarayı biraktiran bir sakız var doktor tavsiyesiyle kullanmıştı babam onu arastirabilirsiniz