Dhvfth Merabalar kizlar 9 aydir bu uygulamayi kullaniyorum fakat telefon degisikligi sebebinden hesap yenilemek zorunda kalanlanlardanim.. bende hikayemi yazmak istedim. 2 buck yillik evliyim.2 sene kendimiz korunduk hicbi ilac v.s kullanmadan sonra ocak ayinda adetim 2 gub gecikince esime bahsettim calsyodum isyernden msj cekiyorum flan esim cocuklara asiri duskundur. Adetm gecti nirnalde gecmez flan dye konusyoduk esimi sardi bi heycan ama korunuyoruz yani dunya borc var calismamiz lazm borc btmeden bebek dusunmek yoktu lugatta. Herneyse esim bebek varmis gbi davranmaya basladi flan derken adet oldum . Ve esim resmen agladi... sonra esim artik bebek istedigini flan anlatti konustuk karar verdik ve artik korunmak yoktu. Subat 2 de en son adet oldum mart 2 de iki uc damla kahverengi leke geldi ve btti gece ezcaneye gdip test aldik ve test pozitif... esim sarildi aglastik ertesi gunu hastnye kan testi uktrason flandada ckinca bizden mutlusu yok. Ilk dort ay cok bulantili kotu donemler gecrdim kilo almak deglde veryodum surekli. 4 ay gectikten sonra hzli kilo almaya basladik bende oglumda. Neyse sag salim 9 ayi doldurduk derken bebegm olmus 4 bucuk kilo🙈 doktorum normalde dogurabilirsin ama cok zorlanirsin eger sezeryan istersen 1 kasimda alalim dedi tabi bn havalara ucuyorum. Bekarkende makat catlagindan amelyat oldugum icin normal dogumda zorlayacaktim illaki ve dha beter olcagimi dusunerekten sezeryani kabul etmek zorunda kaldim. 1 kasim sabah 11 de ciktik hastanyee gttik yatisim yapildi mukkemmel bi hastne ve mukkemmel hensireler doktorlar tek kelime ile ozetleyeblirsek hastaneye ve ilgilere hayran kaldim. Damar yolumu actilar diktorum 3 bucukta gelip amleyta alcakti beni saat 3 oldu ve artik amelyta girme vakti geldi.. aldilar beni goturduler yanmda sadce annem.ve esim.. ameliyathanenin kapisina gelene kdar gulen biz kapiya gelnce basladik aglamaya. Esim sarildi lutfen cok guclu ol senden baska kimsem yok ne olur bebegimizi al ve gulerej cik buradan dedi ben aglaya aglaya girdim ameliyathaneye. Doktorum icerde karsiladi beni bak ben burdayim naslsin dedi ve ben hickira hickira aglamaya basladim ucerdeki butun hemsireler ebeler basima toplandi ellerimi flan tutup benmle konusup sakinlestirdiler. Sedyeye alindim buz gbi ameliyathanede.. konusmya baslamistikku bi anda bn uyutulmusum. Uyandigimda asiri bir agrim ve nefesm kesliyodu okdar ckk bagrmisim ki acidan kapidakiler fln cok kirkmus . Neyse ciktim ama resnen sarhosum ilk lafim bebegimmm nerdee kac kiloo olmus herkes bna guluyo tabi😀 esim elimi tuttu esime senin yuzundenn dye bagryorum fln herkes yikikiyo sacmaliyorum resmen narkozun etkisiyle. Herneyse odama getrdiler yikadilar uzerimi fln sonra allttan kanimi bosalttilar bi kac saniyelik bi aciydi sadce o sirada sondami dudurmusler ve tekrar takti hissetmedim bile karin acimun yannda o neydiki... neyse kalcamdam agri kesjci yaptilar saat 3 te grdim doguma 15 dk sobra bebegm 45 dk sonrada bn cikmisim. 3 tane agri kesicili serum yedim agrim hafifledi. Bebegim geldi o ilk gorus ilk temas anlaatamamm rabbim herkese nasip etsinn. Emmedi sutum azdi nama verdiler fln ama sonra az az emdi. 6 saat sonra sondami cikarttilar bi kac saniyelik bi yanmaydi gecti hemen. Ve ilk ayaga kalkis. Pek zorlanmadim kaldrmadan once agri kesici igne yaptrmistim cunku. Kalktim ve tek basima kimseye tutunmadan 2 saat yurudum sonfa esimin kolundada 2 saat yurudum en cok yuruyen bendim ve agrilar yurudukce geciyodu. Ertesi sabah gazimj cikartrsam hastnden taburcu olcagimi soylediler bn gece iki hurmayi suya koyup yarim saat sonra once suyunu sonra hurmlari yedim ve iki paket kayisi suyu ictim bolca yurudum. Fitil istedim fitilde atilinca basladim yuruneyr yarm saat sonra buyum abdeste ciktim ust uste 4 kez hemde. Sonra cocuk doktoru oglumuzu kontrol ettikten sonra evimize geldik. Karnmda kalkarken fln aci oluyo ama canimi alicak kdar degill oglumu emzirdim gazini cikatttim suan o uyuyo ve ben rabbime nekdar sukretsem az kalirr❤ uzun oldu hakkinuzi helal edin. Bu arada doktorum yanilmadi oglum 4 bucuk kilo dogdu hensireler odamizda kuyruktu oglumu sevmek icin. minik dudaklari yanaklari arasnda kayboluyodu😍 bide esim bebegimizn ayak izini hemsireler kagida basarken yalvar yakar o izi kolunada bastrmis hastaneden cikacaginiz gun hastne yonetimi geldi esimi tebrik ettiler ve ilk defa boyle bsey gorduklerini ve inanilmaz hoslsrina gttigini soylediler. Sizlerde yaptirin cok guzel bi ani fotograflayanilcegimiz 😍😚