Nalinbalcin Daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim. Genetik test sonucuna göre pıhtılaşma ve folik asit eksikliği çıktı. Ecopirin kullanıyorum ve güçlü bir takviyeye başladık. Bat 10 Mart çok heyecanlıyım böyle bi post açmak istedim. 🙃
Pitircikkus Nalinbalcin benımde 11 mart kasıklarımda agrı var batma gıbı dünde kahverengı bı akıntı geldı sebebı neydı anlamadım ıkı kez lavaboya gıttıgımde geldı sonra bı daha olmadı basına gelen var mı acaba
nermin08 Nalinbalcin Benim de bat 10 mart 3 martta erken gebelik testi yaptim pozitif çıktı. Şimdi pazartesi kan testi verecegim
Kubra38 Benimde 10 mart 20 şubatta yumurtlama gördüm bende heycanla bekliyorum bakalım nolcak hepimizin hakkında hayırlısı olsun ☺️
Nalinbalcin Pitircikkus gebelik olduysa eğer kahverengi lekenlenme normal diye biliyorum bellide bende de kasıklarımda batma oldu bi kaç gün az kaldı güzel haberler alalım inşallah 😊💜
Nalinbalcin Anonim16 benimde sağ kasığım da batma oluyo bi de akıntım çok arttı 3-4 gündür acaba gebelik belirtisi mi diye sürekli düşünüyorum 🥹
Anonim16 Nalinbalcin Benim 2 gün önce çatlama oldu akıntım yok neredeyse. Siz ovulasyon testi yaptınız mı ?
[silindi] Nalinbalcin benimde öyle birde sırt bel ağrısı var göğüs hassasiyeti bat 11 ama ümidim yok 🥺
Nalinbalcin Anonim16 yapmadım canım ben genetik test sonucumu doktoruma göstermeye gittim muayene olurken yumurtlama döneminde olduğumu da biliyodum o da şu an çatlamaya hazır hatta çatlamış yumurtan var mutlaka değerlendirin bu günleri dedi
Nalinbalcin [silindi] daha önce gebelik geçmişiniz var mı hiç olumsuz düşünmeyin ne olacağını bilemeyiz güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🙏🏻
[silindi] Nalinbalcin aylardır hep negatif sonuç olunca insan illaki düşünüyor ama Allah büyüktür, daha önce gebelik geçirmedim 🥰
nermin08 Nalinbalcin Erken gebelik testi yaptim canım birde elimde ovulasyon testi vardı onu da denedim oda iki çizgi de kırmızı cikti. Kaset testi de denedim oda silikte olsa çizgi vardı hafiften 😊