Fatmmm Adetimin 2. Günü benimde basit kistim var acaba tarif edebilir misiniz kaç gün ne kadar içeceğiz
Sinemce__ Fatmmm 15 gün sabah akşam taze olacak şekilde kahvaltidan ve yemeklerden 30 dakika önce ılık olarak🙏
Yaprak- Fatmmm bir buçuk bardak suyu kaynatıcan içine kabuğu soyulmuş soğanı dörde bölüp atıcan 5 dk kaynatıp süzüp ılıyınca içicen canım bende bugün başladım
Aynr1380 Yaprak- önemli olan kabuğu kabuğu soyulmadan kaynatılması lazım . Benimde basit bi kistim vardı uyguladım çok şükür önce kistim gitti sonra da hemen hamile kaldım
Fatmmm Hepinize teşekkür ederim, yok gebelik bekliyordum ama adet oldum bugün 2. Gün. 15 gün değil de 3-4 gün içsem işe yarar mı peki
Aynr1380 Fatmmm şimdiden başlayın düzenli içerseniz daha iyi olur ama unutursanız aklınıza gelir gelmez kullanın
Ecoskiii Tencereye suyu koyun ve kaynatın. Soğanları 4′e bölün ve tencereye soğanları koyun, 5 dakika kaynatın. Ocaktan alın ve ılık olarak servis edin. Bu tarifle hamile kaldım😍😍
Gzo Fatmmm merhabalar yanlış anlasilmasin kistiniz icin doktorunuz herhangi bir ilac vermediyse ya da patolojiden kötü binsonucunuz cikmadiysa kesinlikle bu kürleri uygulamayin kistin patlamasina bile neden olabilirsiniz önce doktorunuza danisin alinmasi gerekiyorsa aldirin cok geçmiş olsun 🙏
Aynr1380 Gzo önemli bir kist olmadığı sürece ilaç vermiyorlar bana vermediler mesela ben söyledim soğan suyu kullandığımı iyi etmişsin kullanmaya da devam et dedi.
Gzo Aynr1380 sizde bi sorun yaratmamis olabilir ama benim arkadasiminda basit bi kisti vardi 1 cm bile yoktu icince kisti patladi icerde bayaa kanama alani oluştu canını zor kurtardi diyebilirim