YLD_95 -ILKNUR- amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın zamanı gelince, hayırlısı olsun tabii görün doktora 🤲🏻😊🌺
-ILKNUR- Sabina13 evet kasık ağrılari vardı bende ondan dolayı önce idrar testi yaptım çıkmıştı sonra kan testinde çıkmıştı
Aslicoco -ILKNUR- canım tekrarlayan düşüklerdede bu ilaçları önlem amaçlı verıyorlar kanda pıhtılasma olmasa bıle bebegın tutunmasını saglıyor aksatmadan kullan bende öğrendiğimden beri hergun enox ve ecoprin kullanıyorum
-ILKNUR- Aslicoco suan kullanmaya devam ediyorum ama kontrol süresini 15 gün sonrasına verdi, içim içime sığmıyor noldu, ne olacak diye
Gamzetncblkk06 Ruhsar35 merhaba bende oksapar 4000 kullanıyorum 6 haftadır bitmeyen bi akıntım var kaç kere dr fitil verdi geçmedi bundan dolayı mı bu kadar akıntım 🧐😚
Gamzetncblkk06 Ruhsar35 beyaz kokulu ve aşırı sıvı geliyor afedersiniz işemiş gibi günde 7 8 iç Çamaşırı değiştiriyorum
Ruhsar35 Gamzetncblkk06 kuzum o iğneden değil hamilelikten oluyo benimde aynı günlük ped falan kullanma çok zararlı çünkü değiştir çamaşırını napcan artık bende aynıyım