Merve-Ates27 Kızlar merhaba 27 haftalık gebeyim bu haftalara girince tekrar mide bulantım başladı.İştahım kapandı ve her yemekten sonra midem illa bulanıyor.İlk 3 aylık halime döndüm.Neden böyle oldu anlamadım.
Asfdg Merve-Ates27 25 haftalık olcam bende bu hafta gene başladı 1 aydır rahattım ilk aylarda da çok aşırı bulantım vardı heralde doğuma kadar gitcek böyle 😭
ilkin41 Merve-Ates27 bende 28 oldum. Tam 27ye girdim birden bulantı halsizlik baş ağrıları iştahsızlık uyuma isteği yani 1. Trimestrada ne yaşadıysam aynıları geri geldi çok mutsuzum zaten ilk 3 ay berbattı bari son 3 ayım huzurla geçseydi ama buna da şükür 🤲🏻 🙏
selinsmother Merve-Ates27 benim hiç geçmemişti bulantım 1,2,3 farketmedi 29+3üm 😂 bulantı, kusma, mide yanması, idrar kaçırma da eklendi tamamlandık 🤷♀️😂
FatmaAselinAnnesi_60 Merve-Ates27 30+6 oldum iştahsız mide bulantım başladı 1 ve 2 trimester de çok rahattım 3 bni mahvediyor sanırım yine buna şükür tabi 😞
Merve-Ates27 Asfdg ben ilk 3 ay 5 kilo verdim su bile içsem çıkarıyordum sonraki 3 ay rahattım son 3 ayda tekrar başladı mide yanması kaburga ağrısı gaz şişkinlik halsizlik hepsi tekrar başladı
Merve-Ates27 FatmaAselinAnnesi_60 1.trimester mahvetti beni 2.trimester çok rahattım sonlara doğru kaburga sırt ağrıları başladı 3.trimester de gümbür gümbür geliyor
Merve-Ates27 selinsmother baş ağrısından öksürmek hapşırmak bile istemiyorum sanki beynim fırlicak gibiyim.Ha bide burun kanaması da cabası.
selinsmother Merve-Ates27 he evet bide sabah 100 kere hapşuruyom mal gibi aynı . Az kaldı dayanalım 😂
Mom_89 Merve-Ates27 36 hastalığım hala bulantim kusmalarim var sabahları kahvaltımı bir iki lokma yaptıktan sonra direk kusuyorum malesef ve gecmiyor. Çok yıldım gerçekten.