Her ne kadar geç olsa da ben de sonun da buraya doğum hikayem ile gelebildim. Sevgili annelerin 2 Şubat Perşembe günü muayenemiz vardı. Eşim ile hastaneye gittik. Herhangi bir ağrım sızım yoktu. Sadece kasık ağrılarım vajinamda ara sıra batmalar karnımı iyice aşağıya inerek ağırlık vermesi nefes darlığı ve affınıza sığınarak söylüyorum istifra durumum vardı. Hastaneye gittiğimde 38+6 neredeyse 39 haftanın içerisindeydim. Direk nst’ye girdim sancı vs hiç birşey çıkmadı ama ya evdeki çektiğim ağrılar ne diye düşündüm. sonra nst’ye beni bağlayan bayan birde sağa dön bakalım dedi. Sağ tarafıma döndüm ve sancım çıkmaya başladı. İlk defa böyle yüksek çizgiler gördüm 😅. Daha sonra nst kağıdımı alıp doktorumun odasına geçtik direk. Durumu yaşadıklarımı anlattım bu sırada teyzem vefat etmişti belki onun üzüntüsünü yaşıyorumdur diye düşündüm. Doktorum geç bakalım dedi açıklığına. Geçtim hiç ümidim yok açıklığımın olacağından. Bir baktı ki 2 cm açılman var dedi. Evde güzelce duşunu al çantanı hazırla yarın doğuma bekliyorum seni dedi. Tabi eşimle biz çok şaşırdık ve sevindik. Ardından eve geçtik bütün eşyalarımı alıp anneme geçtik. Akşam yapmadığım spor yürüyüş hareket içmediğim şey kalmadı ( bu arada ben daha önce hurma ananas ananas suyu vs gibi şeyler de içtim ). Sonra bir heyecan ile uyuduk ama ben uyuyamadım herhangi bir kanama lekelenme vs gelmedi doktorum gelebilir korkma dedi. Sabah duşumu aldım ve saat 08:30 ’da yola çıktık. Hastaneye vardığınızda eşim işlemlerimizi hallediyoruz tabi beni sancı odasına aldılar. İlk önce açılmama baktılar yine 2 cm’di ilerleme yoktu. Ardından suni sancı ile desteklediler. Herkesin acı eşiği farklıdır benim canım çok tatlı olduğu için başlarda birşey hissetmedim fakat sonlara doğru o sancı ağrı vurmaya başladı dışarıdan yeni doğan bebek sesleri geliyordu geldikçe eşime diyorum ki bizim bebeğimiz neden gelmiyor herkesin bebeği çıktı bizimkisi içeride hala😂. Saat 1.30′a kadar suni sancı çektim 1.35′de cennetini canım kızımı kucağıma aldım ve o an bütün çektiğim acıların canı sağ olsun dedim ve unuttum herşeyi . 03.02.2023 bize meleğimizi verdi. Rabbim herkese her isteyene anne baba olabilmeyi hakkıyla nasip eylesin inşallah. Bizim de doğum hikayemiz bu şekildeydi merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz cevaplarım🥰.Biz şuan 1 aylık olduk ve anca yazabildim annelik bu sanırım 😅😅😅