Mckeymouse Arkadaşlar ben elenetal kullanıyordum dr.decavit yazmış onda da folik asit varmış birini mi kullanmalıyım kafam karıştı
AdinsMom Mckeymouse ben decavit alıyorum sadece folik asit zaten var içinde bi daha neden alasın ki belli bir ölçüsü var fazlası bebeğe zararlı
Esra0965 Mckeymouse ben 12 haftaya kadar folik asit kullandım doktorum onun bırakırdı decavite başlattı ikisi bir kullanımı gerek yok gibi
Mucizem33 Mckeymouse ben elenetal 2 kullanıyorum . Doktoruma güveniyorum dekavit o kadar iyi değil dedi çünkü sağlık ocağı bile yazabiliyor
Mckeymouse Mucizem33 decavit yerine elental mi kullanaym o zaman ben devlet e gidiyorum onu yazmş eeczacya sordum folik asit yazmış mı diye yok dedi elenatl 1 verdi o da 🤷kafam allak bullak oldu
Htckbra0716 Benim doktorumda folik asiti bıraktırıp decavit yazmıştı. Ama decavit benim mideme dokundu onun yerine iMom kullanıcam.
Annesininkuzusu06 Kizlar merhaba ben decavit kullanıyorum daha ilk paketi bitiremedim midemi bulandırıyor sanki anlamadım ama bunun yerine ne kullanabilirim 19 haftadayim
Mutlumumutlu Tüm vitaminlerin içinde sanırım folik asit var, ben de elenatal 2 kullanıyorum. İçerisinde folik asit olmayan multivitamin var mı ?