Eylulmom Tiiffany maşallah canım tosbik geliyor ☺️abur cubur yemiyorum ya doktor yasakladı tansiyonum var diye sen yiyor musun abur cubur bazen çikolata krizim geliyor
Tiiffany Eylulmom Her gün en az 2 yumurta yiyorum Her bardak süt içerim Ceviz her gün yerim Badem fındık oda olur Kasar peynir ve muz inanılmaz kg aldırıyor Tahinli helva yada tahinli yiyecekler tüketirim Bunlar gerçekten işe yarıyor diğer oglumda 4 kg dogmuştu. Sezeryan olmasaydı dr daha da kg alır demişti Cips yiyorum ama öyle cok değil. Benımde tatlıya duskunlugum vardır her gün tüketiyorum özellikle sütlü
Eylulmom Tiiffany bende her gün muz ve kaşar yiyorum o çok kilo aldırıyor ilk kızımda da her gün yedim
Eylulmom bademli_puding maşallah o zaman maşallah 🧿 yukarıda aslında yorum yazmış bir arkadaşımız bende onları yiyorum ama kaşarla muzu her gün yiyorum ☺️
bademli_puding Eylulmom maşallahı içimden demiştim valla 😂 yanlış anlaşılma olmasın bende bir haftadır onları yemeğe başladım bakalım inşallah güzelce büyürüz 🥰
xilda Tam 21.haftada yani Pazartesi gittim, 21 cm 340 gramdı. Benim oğluşum en ufakları aranızda :( neden böyle ki acaba? Doktor zayıf vs bir şey de demedi ama sizinkileri görünce bi üzüldüm şimdi. 🥺