Hazalaskin Aslimii artık başla canım hurma kolay Doğum için faydalı korkma Doğumu başlatmaz birden 4-5 tane falan yiyebilirsin
Hazalaskin ilkbebek_ suyun gelmediği sürece ilişki yaşayabilirsin canım benim kızım kanala hiç girmedi saçları çok fazlaymış yapıştı saçları rahim ağzında doktor eliyle saçları kurtardı sonra hemen doğdu kanala girmeden de doğar yani
Dilayyyyy Sun10 hangsinin etkisi oldu blmyrm ama ozellikle son haftlaarm hergun yurudum uzun saatler hurma yedim merdiven inip ciktm ve evde surekli plates topunda hareket yaptm birde cinsel iliskiye devam ettim
Sun10 Dilayyyyy çok kilo da almadım ama çok dazla çatı ağrım oluyo uzun süre yürümekte çok zorlanmaya başladım 🙁
Birprensesannesi2525 Yesraan doktorum bir karışım hazırlattı ben onu aktardan almıştım, baş parmakla rahim ağzı yada vajina girişine U şeklinde masaj yapıyorsun hem rahim ağzı yumuşaması hem doğuma hazırlayıp uyarılması için.
Hulya2626 Kızlar nasıl hamilelikte cinsellik yaşıyorsunuz ben gebeliğimin başından beri hiç yaşamadım. Çünkü midem kaldırmıyor,düşüncesi bile midemi bulandırıyor.
Birprensesannesi2525 Simsekaaysegul yani doğuma yakın haftalarda 2 kere filan önermişti doktor tabi o halde zor ama 🫠
Eemoom Sun10 bol yürüyüş. İlk başından beri bol bol yürüdüm. Az kilo aldım. Etki etti mi bilmiyorum ama her gün hurma yedim. Squat yaptım son zamanlarda. Çok aktiftim. Hiç boş durmadım nerdeyse hamilelik boyunca. Doğum anında sancılar başlayınca çok zorda olsa ebemi dinledim. Dediği şekilde ıkındım. Kolay kesisiz dikişsiz bir doğum oldu çok şükür