Kızlar ben Normal doğum yaptım 03.03.2023
38+2 ilk doğum Medipol Bağcılar Mega hastanesi İlk doğumum Sabah 4 te suyum geldi evdeyken 6 dakkada hastaneye yetiştik 1 cm açılımım vardı bekledik saat 14-00 e kadar sonra suni sancı verdiler bir kaç kez sordular ağrıların değerlendirmesini yapar mısın başlarda 0,1 diyordum puanlama sonra Nst ye bağladılar 5 puan verdim sancılanmaya başladım duşa soktular beni sonra pilates topun üstünde dairesel hareketler yaptım bol bol serumla yürüyüş yaptım alan çok küçükte 2 metrelik sanci çekme odasında gittim geldim muayene oluyordum doğumhanede doktor yememe ve içmeme izin verdi artık tansiyonum düşmüştü ne içirdiler ne yedirdiler sezaryen olmasına karşın DOĞRU NEFES BURNUNDAN ALINIR AĞIZDAN VERİLİR BAĞIRMAK KESİNLİKLE FAYDA ETMED ARADA BAĞIRSAM DA çünkü sancılar doğuma yakın şiddetleniyor ve süreler uzuyor fakat bebeğin tam gelmesine ağrıdan kurtuluyorsun resmen sadece ıkın ıkın diyorlardı Hemşireleri doktorları hepsini dinleyerek ilerledim çok şükür saat 22:30 da akşam doğum yaptım çok şükür dikişlerim çok ağrıyor popomun üstüne bile oturtamıyorum hep yan şu an hiç bir ağrım kalmadı