annekuzusu_ Kizlar damarım sanki cekiliyo sağ sola dönünce uyurken çok kötü agriyo kasıklarım yanlarına ağrı giriyo yaşayan var mı bunu
Aylim annekuzusu_ banada aynısı oluyo yataktan kalktıktan sonrada bir süre yürürken yaşıyorum neden olduğunu bilmiyorum ama 🫠
TerraRossa annekuzusu_ 35ten sonra bende de ara ara başladı 37 deyim daha da fazlalaştı. Genital bölgeyle bacak arasındaki yere sürekli kramp giriyor 🥴
Zbyd12 annekuzusu_ evet bende de var donemiyorum dikişliymisim gibi ayağa kalkınca da adım atamıyorum
KLORAKHANIM annekuzusu_ benim de o haftalarda basladi suan 32+3 olduk, kalsiyum ve magnezyumu duzenli icince geçiyor sancilarim
delibirhatun297 Bende de var bu ağrı ama ben daha 5,5 haftalığım 😖 Salı günü doktor randevum var orada sormayı düşünüyorum
annekuzusu_ Emos07 benim plesantam aşağıda kanamam oldu acil gitim şuan sadece uzanıyorum yataktan çıkmıyorum işte öğle agrilarim oluyo Allah’ım yardim etsin ya inşallah zamanında doğum olsun dua edin kizlar bana 😢😢😢
Mommm03 38+1 g yatakta sağ sol yapmaktan bıktım sağda sürekli yatınca kalçam agrıo zor dönüyorum ara ara sancım oluyor doğurmak istiyorum 😑😑😑
Mommm03 TerraRossa aynen ama gelmeye niyeti yokmuş doktor öyle dedi bugn kontrolden çıktım senin daha doğumun var dedi ayy yok doğsun artık dedm
TerraRossa Mommm03 sizden bir hafta gerideyiz biz de 37+1 haftaya cumartesi randevu var bu arada squat falan yapıyorum açıklık olursa memnun olacağım 😂
Mommm03 TerraRossa banada spor hareket et merdiven ın çık falan dedi ama açıklık olsa memnun olacağım çıksın artık😄😄😄