Herkese selamlar 🙈 çok şükür oğlumu kucağıma aldım. Evdeyken başlayan sancılarım şiddetli bel ağrısı ve kasıklarım daki ağrı geçmedi bir gün boyunca eşim işten geldi yemek yedik neyse bir duş alayım dedim vazgeçtim eşime gel ilişkiye girelim sancım var doğum süresi hızlanır dedim bir yandanda sancım var tabi. Neyse ilişkiden sonra nişanım geldi hemen duş aldım bir saat içinde hastahaneye gittim. Kayıt islemlerim yapılırken bir anda suyum geldi sancılarım iyice saklasti beni nstye bağladılar en zoruda buydu sanırım yatakta sancı çekmek. Doktorum muayene etti 3 cm açıklık saat 11 gibi sonra ben artık dayanamıyorum diye bağırıyordum sezeryani düşündüm herkes hayatta olmaz çok güzel gidiyor herşey diyerek motive ettiler. Hadi seni doğum haneye alıyoruz dediler bir sevindim anlatamam ıkınma da başta basarızdim gücüm yoktu ama ebem çok iyiydi ⅞ kere ikinmadan sonra bir anda oğlum çıktı doktor bile şaşırdı hemen nasıl çıktı diye 8 tane dikişim ağrım var ama olsun geçip gider şuan yanımda uyuyor paşam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️